ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψάχνει νίκη … ψυχολογίας

Με ξεκάθαρο στόχο να επιστρέψει στις πειστικές εμφανίσεις και τις επιτυχίες, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κολοσσό (17;00, OTESport4).

Η εύρεση του απαιτούμενου αγωνιστικού ρυθμού, που θα προσφέρει και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για τη κρίσιμη συνέχεια είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στην σημερινή αναμέτρηση με τον Κολοσσό (17:00, OTE Sport4).

Οι «ερυθρόλευκοι» λίγες ημέρες μετά την βαριά εντός έδρας  ήττα από την Μπαρτσελόνα με 63-90 φιλοξενούν την ομάδα της Ρόδου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής και θέλουν όσο τίποτε άλλο να ξαναβρούν τον … ρυθμό τους , αλλά και να φτάσουν σε μία ευρεία νίκη, που θα τους επιτρέψει να ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση που πληγώθηκε από την άσχημη εμφάνιση κόντρα στους Καταλανούς.

Ο Ολυμπιακός αναζητά νίκη – γιατρικό, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τους περιμένει στην Ευρωλίγκα. Ακολουθεί … «διαβολοβδομάδα», με τους Περαιώτες την ερχόμενη Τετάρτη να επισκέπτονται  την Μόσχα για τις ανάγκες της αναμέτρησής τους με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ την Παρασκευή ακολουθεί επίσης ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ωστόσο, καλείται να βρει λύσεις και για μία σειρά αγωνιστικών θεμάτων που έχουν προκύψει. Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Κιμ Τιλί, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση του Σαββάτου με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ εκτός μάχης τέθηκε οριστικά για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Κώστας Παπανικολάου.

Παράλληλα, το επόμενο «αγκάθι» αφορά στην συμμετοχή του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος ανέβασε πυρετό και η συμμετοχή του θα καθοριστεί λίγη ώρα πριν το τζάμπολ.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button