ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψάχνει νέο ξεκίνημα

Αποφασισμένος να ολοκληρώσει μόνο με νίκες τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κέρκυρα (19:30 – NS1).

Στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά την εορταστική περίοδο του Πάσχα επιστρέφει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την Κέρκυρα στον Ναό στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League (19:30, ΝS1) και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και τις πειστικές τους εμφανίσεις, ώστε να ολοκληρώσουν επιτυχημένα τη σεζόν

Παράλληλα, οι παίκτες του Χρήστου Κόντη έχουν συνειδητοποιήσει πλέον ότι διακυβεύονται πάρα πολλά σ’ αυτές τις εναπομείνασες αγωνιστικές όσον αφορά το μέλλον και πολύ περισσότερο σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνίζεται η ομάδα στην επόμενη περίοδο. Όπως φυσικά και το μέλλον των ίδιων.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να διαγράψει την κάκιστη εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά και να μετριάσει τις άσχημες εντυπώσεις της χρονιάς που φεύγει.

Ο Χρήστος Κόντης δεν έχει στα πλάνα του, αυτοί είναι ο τιμωρημένος Σισέ όπως και οι Μποτία, Ζιλέ και Ιγκόρ Σίλβα. Αντίθετα, ο Ταχτσίδης που έχει μια ελαφριά κάκωση στο γόνατο, την ξεπέρασε και είναι μέσα στην 19μελή αποστολή.

Αυτή αποτελείται από τους Προτό, Χουτεσιώτη, Ελαμπντελαουί, Χατζησαφί, Κούτρη, Ένγκελς, Νικολάου, Ρομαό, Ταχτσίδη, Φορτούνη, Μάριν, Μαρτίνς, Ανδρούτσο, Βρουσάι, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Βέργο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button