ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς Σπανούλη με Κύμη

 

Τις υπηρεσίες του αρχηγού του θα στερηθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα της Εύβοιας.

 

Οριστικά χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη στην σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην νεοφώτιστη Κύμη το απόγευμα της Δευτέρας (9/1-17:30).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να προσφέρει «»ανάσες» ξεκούρασης στον αρχηγό των πρωταθλητών Ελλάδας, με σκοπό να πιεστεί περισσότερο, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει τον Θρύλο σε όλες τις διοργανώσεις.

Θυμίζουμε ότι ο «Kill-Bill» έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Παρασκευή, παρά το γεγονός ότι οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεν τον είχαν εγκαταλείψει πλήρως. Έτσι, θεωρήθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη … ξεχάσει τον θρίαμβο της περασμένης Παρασκευής επί του Παναθηναϊκού και επικεντρώνονται στην όσο το δυνατόν καλύτερη συγκέντρωσή τους για τις ανάγκες της αναμέτρησης κόντρα στην νεοφώτιστη ομάδα της Εύβοιας, με την οποία ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις τους για τον πρώτο γύρο της Basket League.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι στενοί του συνεργάτες έχουν ήδη προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα, με σκοπό να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο σοβαρή και συγκεντρωμένη, με σκοπό να καθαρίσει το ματς με συνοπτικές διαδικασίες και παράλληλα να στρέψει την προσοχή της στο κομβικό εκτός έδρας ματς της ερχόμενης Πέμπτης (12/1) κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκα

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button