ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς Παπαπέτρου η Εθνική

Τον αποκλεισμό του διεθνούς φόργουορντ του Ολυμπιακού για τα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου γνωστοποίησε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος.

 

Η Εθνική ομάδα βάζει στην τελική ευθεία την προετοιμασία της ενόψει των «παραθύρων» για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε, έβγαλε είδηση, τονίζοντας ότι εκτός πλάνων βρίσκεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κάποιοι ήταν ευχαριστημένοι και κάποιοι όχι μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού. Έχουμε επιλέξει 32 παιδιά. Από τον Γιάννη μέχρι κάποια νέα παιδιά από τις μικρές Εθνικές. Η συνεργασία είναι πολύ καλή, τα αποτελέσματα επίσης και είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από την συνολική προσπάθεια. Άγραφος νόμος η μια συμμετοχή στα παράθυρα για το τελικό τουρνουά.

Υπάρχουν κάποια παιδιά που βρίσκουν την ευκαιρία μέσα από την Εθνική. Υπάρχει μια συνέχεια. Έχουν προγραμματιστεί κάποια φιλικά και έχουμε ένα ξεχωριστό πλάνο. Έχουν αποδεχθεί όλο το πρόγραμμα. Αν δεν καταλαβαίνεις σε ποια ομάδα παίζεις, ταυτόχρονα μένεις πίσω. Είμαστε εδώ σε πολύ σοβαρό πρόγραμμα και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Υπάρχει ένας άγραφος νόμος. Αν κάποιος χωρίς σοβαρή δικαιολογία, δεν έρθει τότε θα είναι δύσκολο να τον πάρουμε για το Παγκόσμιο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button