ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Χωρίς διοίκηση και κόσμο δεν θα ήμασταν εκεί που είμαστε” (vid)

Είναι μία από τις πιο εμβληματικές βολεϊμπολίστριες που έχουν φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι μία τεράστια αρχηγός και το έχει αποδείξει. Ο λόγος για ποια άλλη από την Στέλλα Χριστοδούλου, η οποία μίλησε στην κάμερα του Redaroume και τον Παναγιώτη Μελά περίπου ένα μήνα μετά την κατάκτηση του χρυσοφόρου Τρεμπλ, το οποίο θα θυμόμαστε άπαντες για μία ζωή. Ένα τρεμπλ με τρόπο μάγκικο και πάνω από όλα Ολυμπιακό.

Αναλυτικά μερικά από τα κύρια σημεία στα οποία αναφέρθηκε η Στέλλα στην κάμερα του Redaroume:

Αν έχει συνειδητοποιήσει τι έχουν καταφέρει:

“Όσο περνάει ο καιρός το συνειδητοποιούμε λίγο περισσότερο. Αυτό ακόμα περισσότερο όταν βλέπεις τον σεβασμό για την ομάδα και για το πρόσωπό σου από τον κόσμο του βόλεϊ. Τα συναισθήματα δεν έχουν μειωθεί καθόλου. Είναι το ίδιο έντονα”.

Έχεις συνδυάσει το όνομά σου με την αναγέννηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Είναι μία δικαίωση για τη καριέρα σου;

“Φυσικά. Είχα μία σεζόν που δεν αγωνίστηκα λόγω ενός θέματος με το δελτίο μου. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό δεν φανταζόμουν αυτή τη πορεία. Τότε στοχεύαμε μέχρι την τετράδα. Κι όμως, με μία διοίκηση που ήταν στο πλευρό μας κάθε μέρα ήρθαν οι κατακτήσεις των τίτλων. Έδωσε δύναμη σε όλους τους αθλητές για να συνεχίζουμε και πιστεύω πως έχουμε φτάσει πραγματικά πολύ ψηλά”.

Για την “αγκαλιά” του κόσμου και την ενίσχυση με τις κάρτες μέλους. Πιστεύει πως με τους ευρωπαϊκούς τίτλους και τις συμμετοχές σε τελικούς για όλα τα τμήματα, και οι ίδιοι δικαιώνονται;

“Θέλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που είναι στο πλευρό μας. Μέσα από την καρδιά μας. Και για την συμπαράσταση και την συνεισφορά τους με τις κάρτες φιλάθλων – μελών. Χωρίς την στήριξή τους δεν θα ήμασταν εκεί που είμαστε. Δεν θα ήμασταν ψηλά. Δίνουμε τα πάντα στην προπόνηση και στους αγώνες και για αυτούς. Αυτοί μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε και να φτάνουμε τον Ολυμπιακό ακόμα πιο ψηλά. Εκεί που του αξίζει. Και με την ευκαιρία να δώσω και συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο των ανδρών για την κατάκτηση”.

Έχετε φτάσει στο απόλυτο. Ποιος ο στόχος για την επόμενη χρονιά;

“Το ότι το πετύχαμε δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Ο στόχος μας, ο ιδανικός για εμάς είναι η επανάληψη της φετινής επιτυχίας. Να κατακτήσουμε και πάλι όλους τους τίτλους”.

Ο κόσμος παρακολουθούσε μέσω κινητών των τελικών σας. Έχεις δει κάποιο βίντεο του τι έγινε όταν κατακτήσατε τον τίτλο;

“Ηταν μία απίστευτη στιγμή. Συγκινούμαι ακόμα. Μου έδειξαν ένα βίντεο τι έγινε μέσα στο ΣΕΦ όταν κατακτήσαμε το ευρωπαϊκό μέσα στη Τουρκία. Πραγματικά ήταν τρομερό να βλέπεις τον κόσμο να πανηγυρίζει την νίκη αυτή. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που καταφέραμε να το κατακτήσουμε αυτό το ευρωπαϊκό”.

Αν μπορούσες να το αφιερώσεις κάπου, που θα το αφιέρωνες;

“Θα τον αφιερώσω πρώτα από όλα σε εμένα για όλη τη προσπάθεια που έχω κάνει αυτά τα χρόνια. Για τις επιλογές που έκανα και που δικαιώθηκα. Θα μπορούσα βέβαια να το αφιερώσω σε πάρα πολύ κόσμο, όπως στην οικογένειά μου αλλά θα το αφιερώσω αρχικά σε εμένα τον συγκεκριμένο τίτλο. Αλλά και στην ανηψιά μου που ήρθε στον κόσμο πριν δύο μήνες και πιστεύω πως ήταν το γούρι μου”!

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο:

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button