ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά, γκολ πολλά, τρόπαια πολλά!

Βροντερό παρών στις εξέδρες του «Παπαστράτειου» έδωσε ο εορτάζων Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης, μαζί με τους Γιάννη Δαλέζιο, Νίκο Σκανδαλάκη, Σταυρούλα Αντωνάκου και Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

 

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί τη κορυφαία αθλητική οικογένεια της χώρας και μία από τις κορυφαίες της Εθρώπης επιβεβαιώθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το απόγευαμ της Τετάρτης.

Την κρίσιμη αναμέτρηση της ομάδας πόλο Ανδρών κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίωλν του Champions League έσπευσαν να παρακολουθήσει σύσσωμο τοΔ.Σ. του Ερασιτέχνη, αλλά και θρυλικές μορφές.

Το παρών στις εξέδρες του «Π. Καπαγέροφ» έδωσε ο εορτάζων Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος για κόμη μια φορά απέδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον του για όλα τα τμήματα του Θρύλου, μαζί με τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Δαλέζιο και το μέλον Νίκο Σκανδαλάκη.

Επίσης, έλαμψαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Δήμου Πειραιά κι επί σειρά ετών πρώην αρχηγός της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού Σταυρούλα Αντωνάκου, μαζί με τη τωρινή αρχηγό Φιλιώ Μανωλιουδάκη και στάθηκαν στο πλευρό των παικτών του Θοδωρή Βλάχου για την πρώτη τους φετινή νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button