ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

LIVE: Χορν – Ολυμπιακός 1-4 (Τελικό)

06-F1

Το πρώτο φιλικό ενόψει της νέας σεζόν δίνουν οι Πρωταθλητές Ελλάδας κόντρα στην αυστριακή Χορν στο γήπεδο Αξάμς. Δείτε live την εξέλιξη του αγωνα.

 

Τέλος του αγώνα. Ο Ολυμπιακός νίκησε πανεύκολα 4-1 την Χορν, παίζοντα ςκαταπληκτικό ποδόσφαιρο.

70′ O Tσόρι εκτέλεσε το κόρνερ και η κεφαλιά του Γούτα έφυγε άουτ.

56: ΓΚΟΛ  Ο Σεμπά που δύο λεπτά νωρίτερα είχε δεί τον διαιτητή να ακυρώνει λανθασμένα γκολ ως οφσάιντ βγάζει σέντερα απο αριστερά και ο Γιαννιώτας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι  πραγματοποιεί το 4-1.

55’Η Χόρν μειώνει σε 3-1  με τον Τάνο.

Νέα ενδεκάδα παρέταξε ο Βίκτορ στο  δεύτερο ημίχρονο. Τερματοφύλας ξεκίνησε ο Χουτεσιώτης ,ενώ απο δεξιά προς αριστερά βρέθηκαν οι Μπέρτος,Γούτας,Σιόβας και Τσιμίκας. Αμυντικά χαφ οι Κασάμι και Ανδρούτσος και μπροστά ο Τσόρι.. Δεξιά ο Γιαννιώτας, αριστερά ο Σεμπά και μπροστά μόνος προωθημένος ο Ολαιτάν

36′ Τεράστια ευκαιρία. Ο Μανθάτης εδωσε μπαλιά πάρτο -βάλτο στον Πουλίδο που πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα περνώντας τη μπάλα κάτω απο τα πόδια του, αλλά ο ο Ντένερ πρόλαβε την μπάλα πριν  περάσει την γραμμή.

34′ ΓΚΟΛΑΡΑ γα τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης εκτελεί φάουλ πολύ έξω από την περιοχή και προς αριστερά και σκοράρει…

30′ Κόρνερ από τον Φορτούνη, η κεφαλιά του προωθημένου Μποτία έφυγε άουτ.

22′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό!  Εξαιρετική προσπάθεια από τον Μανθάτη, ο οποίος στη συνέχεια σούταρε   σούταρε δυνατά και ο Πουλίδο από κοντά έκανε το 2-0.

22′ Ελέγχει πλήρως τον αγώνα ο Ολυμπιακός, που παρουσιάζει αρκετά θετικά δείγματα σε αυτό το παρθενικό του φιλικό εν όψει της νέας σεζόν.

16′ Η πίεση ψηλά αποτελεί ένα από τα συστατικά του νέου Ολυμπιακού, που θέλει να εμφυσήσει ζτην ομάδα ο Βίκτορ Σάντσεθ

9′ Ο Καπίνο με διπλή επέμβαση κρατάει το «μηδέν»!

5′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Ο Φιγκέιρας έδωσε στον Πάρντο,μ με τον Κολομβιανό εξτρέμ να πασάρει στον Πουλίδο και τον Μεξικανό να ανοίγει τον φετινό λογαριασμό για τον Θρύλο!

1′ Μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι

Ξεκίνημα στη νέα σεζόν κάνει ο Πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός.

Στο γήπεδο της περιοχής Αξάμς (σ.σ. οι «ερυθρόλευκοι» έχουν  ξαναπαίξει στο ίδιο γήπεδο πολλές φορές στο παρελθόν)  οι «ερυθρόλευκοι» στην «πρώτη» του Βίκτορ Σάντσεθ θα τεθούν αντιμέτωποι της υαστριακής Χορν., σ’ ένα τεστ, που έχει πάρει τον χαρακτήρ αξεμουδιάσματος.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούρος, Μποτία, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Ρέτσος, Φορτούνης, Πάρντο, Μανθάτης, Πουλίδο.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Ολαϊτάν, Σιόβας, Μπέρτος, Γούτας, Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Γιαννιώτας, Σεμπά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button