ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Χαρούμενος για τη νίκη»

slobodanboskan

Απόλυτα ευχαριστημένος από το «9 στα 9» παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν.

 

Την ικανοποίησή του από την ένατη διαδοχική νίκη του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά με θύμα τον Ηρακλή, εξέφρασε ο Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων»  εμφανίστηκε ευχαριστημένος κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν οι παίκτες του την αναμέτρηση, απόντος του Λίμπερμαν Αγκάμεζ, ενώ αναφέρθηκε με αρκετά εγκωμιαστικά σχόλια για την παρουσία του Ζουπάνη:

«Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τον τρόπο που παίξαμε σήμερα. Αγωνιστήκαμε χωρίς τον Αγκάμεζ και όλοι αισθάνθηκαν ότι πρέπει να είναι πιο υπεύθυνοι. Ο Ζουπάνης έπαιξε πολύ καλά, μπορεί να μην διατήρησε τον ίδιο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά τα πήγε καλά και διαχειρίστηκε την πίεση. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη».

 

Τσούπκοβιτς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

Από την πλευρά του ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, Κονσταντίν Τσούπκοβιτς δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε και χωρίς τον Λίμπε (σ. Αγκάμεζ) που είναι ο πιο σημαντικός παίκτης για εμάς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και καταφέραμε να κερδίσουμε χωρίς να έχουμε κάποια βαθμολογική απώλεια. Δεν στεκόμαστε άλλο σε αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε την αναμέτρηση που ακολουθεί το Σάββατο με τον Φοίνικα Σύρου».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button