ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Χαρούμενος για την νίκη!»

Την ευτυχία του για το σπουδαίο «διπλό» επί του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ.

 

Την φρενήρη της πορεία συνέχισε η ανανεωμένη ομάδα βόλεί του Ολυμπιακού θριαμβεύοντας του ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 3-1 σετ.,

Μία νίκη, που ήταν η πέμπτη διαδοχική για τους «ερυθρόλευκους», που τους επέτρεψε να βρεθούν ολομόναχοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ισπανός τεχνικός του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, στάθηκε στην αξία του θριάμβου:

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Ειδικά εφόσον αυτή ήρθε σε αυτό το γήπεδο που δεν είναι εύκολο να κερδίσεις. Δεν παίξαμε καλά σε όλο το παιχνίδι, κάναμε κάποια λάθη επιτρέποντας στον ΠΑΟΚ να επιστρέψει».

Για το τι θα ήθελε να βελτιώσει στην ομάδα του: «Είμαστε στην αρχή της σεζόν, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Έχουμε αλλάξει πολλούς παίκτες φέτος για αυτό πρέπει να βελτιώσουμε κάποια τακτικά θέματα και κάποιους αυτοματισμούς».

Για την δυναμικότητα του ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε ότι είναι νωρίς ακόμα. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια σε κύπελλο και playoffs. Περιμένουμε να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ και να είναι καλύτερος. Εμείς θα προετοιμαστούμε για το καλύτερο».

Για το αν πιστεύει ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα είναι διεκδικητές του τίτλου: «Καταλαβαίνω το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός Όπως και τα επόμενα παιχνίδια όμως. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε σήμερα αλλά μόνο για σήμερα. Στο τέλος της χρονιάς καταλαβαίνω ότι θα έχει αλλαγές και θα είναι πολύ καλύτερος, όμως η σημερινή νίκη είναι σημαντική μόνο για σήμερα».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button