Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Χαρούμενος από την νέα μου δουλειά στον Ολυμπιακό!»

Τον ενθουσιασμό του από την ανάληψη των τεχνικών του καθηκόντων στον Θρύλο εξέφρασε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

 

Η επιβλητική φιγούρα του Αριέλ Ιμπαγάσα προκαλεί εκτυφλωτική λάμψη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού από τον περασμένο Ιούλιο, όταν κι ανέλαβε σημαντικό πόστο στο τενχικόεπιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός «Κάνιο»  με την έντονη προσωπικότητά του τον διακρίνει αποτελεί σημείο αναφοράς εμπνέοντας τον σεβασμό σε όλους.

Ο Ιμπαγάσα, ο οποίς για μία τετραετία (2010-20140 μάγευε με τις εμφανίσεις του τους οπαδούς του Ολυμπιακού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Marca» τόνις εότι τον ενθουσιάζει η νέα εμπειρία που βιώνει αυτούς τους μήνες:

Αναλυτικά μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξή του

-Πώς βλέπεις την νέα προοπτική της καριέρας σου;

«Είναι μια νέα εμπειρία και μαθαίνω σιγά σιγά. Παρακολουθώ παίκτες που θα μπορούσαν να πάνε στον Ολυμπιακό στο μέλλον. Η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά χαρούμενος με τη νέα δουλειά».

-Θα μπορούσε κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού να πάει στη Μαγιόρκα αυτή τη μεταγραφική περίοδο;

«Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν με έχει πάρει από τη Μαγιόρκα. Έχουμε ενδιαφέροντες παίκτες και υπάρχουν 30 στην ομάδα. Υπάρχουν επίσης παίκτες δανεικοί και στον Ολυμπιακό είναι δύσκολο να πετύχεις, γιατί πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα. Αν είναι να βοηθήσω τη Μαγιόρκα και τον Ολαϊθόλα, κανένα πρόβλημα να μιλήσω. Δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας. Θα ήθελα να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στον Ολαϊθόλα, γιατί τον γνωρίζω και στηρίζω στις αλλαγές της κατάστασης».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button