ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έγκλημα και τιμωρία!

72947

Ένας Ολυμπιακός χωρίς αρχή και τέλος με πολλά κενά σ’ όλες τις γραμμές τους και πολύ άσχημα στημένος από τον Βίκτορ Σάντσεθ , γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Χάποελ Μπεερ Σεβά και αποκλείστηκε πρόωρα από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Όνειρο καλοκαιρινής νυχτός, που αποδείχθηκε …εφιάλτης αποδείχθηκε για τον Ολυμπιακό ο επαναληπτικός κόντρα στην Χάποελ Μπεερ Σεβά χάνοντας 1-0 από την πρωταθλήτρια Ισραήλ και μαζί την πρόκριση, λόγω και του 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης»…

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε χωρίς …αρχή μέση και …τέλος, με πολλά κενά σ’ όλες τους τις γραμμές, με παίκτες άνευρους και εμφανώς απροετοίμαστους πνευματικά και σωματικά για ένα τόσο καθοριστικό παιχνίδι. Με τον Βίκτορ Σάντσεθ να παρατάσσει την ομάδα με πολλές …ανορθογραφίες..

Με πιο χαρακτηριστική την τοποθέτηησ του Κώστα Φορτούνη σε ρόλο αριστερού εξτρέμ…

Με όλα τα παραπάνω δεδομένα, ο τραγικός και ντροπιαστικός αποκλεισμός έμοιαζε ως φυσικό επακόλουθο…

Με εμφανή προβλήματα σ’ όλες τις γραμμές, ο Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν έπειθε ότι θα έφευγε από την …έρημο του Ισραήλ με το εισιτήριο της πρόκρισης στις αποσκευές του.

Δεν ήταν το γεγονός ότι ο αντίπαλος έδειχνε κάποιες αρετές, όσο πολύ περισσότερο η τρομερή αδυναμία των παικτών του Βίκτορ Σάντσεθ να συνεργαστούν και να παρουσιάσουν έστω τα βασικά ..

Η απουσία ενός νεοκουβαλητή, ενός ηγέτη, που θα μπορούσε υπό κάποιες ικανοποιητικές προϋποθέσεις να κάνει τη διαφορά ήταν κάτι παραπάνω απο αισθητή. Το 4-4-1-1 που επέλεξε ο Βίκτορ Σάντσεθ δεν …δούλεψε, με άμεση συνέπεια οι γηπεδούχοι να πιστέψουν στην πρόκριση και τελικά να φτάσουν στην νίκη χάρη στο γκολ του Τζέντεκ στο 79′, που εκμεταλλεύθηκε αδράνεια και ολιγωρία της άμυνας των Πειραιωτών. Όλα τ’ άλλα αποτελούν ιστορία στο ματς…

Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπαράκ Μπαχάρ): Γκόρες, Μπιτόν, Βίτορ, Τζέντεκ, Χόμπαν, Νταβιντζάντα, Μπρουν (61’ Ράντι), Μέλικσον, Όγκου, Μπαρντά (60’Λούσιο), Νουακαέμε

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Φιγκέιρας (51’Μανιάτης), Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Τσόρι (60’ Μαζουακού), Φορτούνης, Ιντέγε

Το Live  του αγώνα…

 

Καλησπέρα σας!

Πανέτοιμος για την πρόκριση στα πλέι – οφ του Champions League  παρατάσσεται ο Θρύλος!

Η ενδεκάδα του Θρύλου: Καπίνο, Φιγκέιρας-Μποτία-Ντα Κόστα-Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς-Καμπιάσο-Μπουχαλάκης, Τσόρι-Φορτούνης, Ιντέγε.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έκανε πράξη τις σκέψεις του, ρίχνοντας από το ξεκίνημα στη μάχη τα …βαριά του όπλα και αναφερόμαστε στη ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των Εστέμπαν Καμπιάσο, Τσόρι Ντομίνγκεζ και Κώστα Φορτούνη . Ο σχηματισμός είναι 4-4-1-1, με τον Κώστα Φορτούνη να είναι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό καθαρόαιμο φορ, τον Μπράουν Ιντέγε.

Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα φανατισμένη, με τους οπαδούς των Ισραηλινών να κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στις εξέδρες.

Χάποελ Μπεερ Σεβά (Μπαράκ Μπαχάρ): Γκόρες, Μπιτόν, Βίτορ, Τζέντεκ, Χόμπαν, Νταβιντζάντα, Μπρουν, Μέλικσον, Όγκου, Μπαρντά, Νουακαέμε.

Ο Ολυμπιακός μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «[Γ. Καραϊσκάκης» δνε έχει άλλη επιλογή από το να ρισκάρει, να μπει με φουλ επιθετικό πνεύμα στο ματς, ώστε να πιάσει από το … λαιμό τους αντιπάλους του!

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν,ηλικίας μόλις 33 ετών.

Όρκος νίκης και πρόκρισης από τους παίκτες του Βίκτορ Σάντσεθ. 

Όλα έτοιμα για την έναρξη της αναμέτρησης. Στη σέντρα ο Ολυμπιακός

Ξεκίνησε το ματς.

2′ Σέντρα του Νταβιτζάντα από τα αριστερά, μπλοκαρε ο Καπίνο.

5′ Κίτρινη κάρτα από τον Γάλλο Μπαστιάν αντικρίζει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

10′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο  Μπίτον βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε  από πλάγια θέση από τα δεξιά, ο Καπίνο διώχνει δύσκολα και σωτήρια για τον Ολυμπιακό.

16′ Το μακρινό σουτ του Φορτούνη είναι αδύναμο και δεν ανησυχεί τον Γκόρες.

26′ Πολύ καλό σουτ του Μουχαλάκη με το αριστερό, ημπάλαπέρασε άουτ. 

27′ Ο Κώστας Φορτούνης κερδίζει φάουλ. Ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει ρυθμό. 

34′ Ωραίο γύρισμα του Ιντέγε, χωρίς όμως .να βρίσκεται κάποιος συμπαίκτης του στη φάση. 

36΄’ Εκτέλεση κόρνερ, άστοχη έξοδος πό τον Καπίνο η κεφαλιά του Μπαρντά έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

37′ Ωραίο σουτ ττου Μπράυν η μπάλα έφυγε άουτ.

39′: Όμορφη σέντρα του Ντε Λα Μπεγια, μπλοκάρει ο Γκόρες προ του Τσόρι.

345′ Ωραίος ελιγμός και σουτ του Μέλικσον, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο.

Λήξη του πρώτου μέρους, που βρίσκει ισόπαλες τις δύο ομάδες χωρίς τέρματα.

46′ Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Χωρίς αλλαγή οι δύο ομάδες.

49′ Τρομερό λάθος του Φιγκέιρας που υποπίπτει σε ανόητο φάουλ. Δέχεται την κίτρινη κάρτα ο Πορτογάλος μπακ του Ολυμπιακού.

51′ Πρώτη αλλαγή και αυτή αναγκαστική για τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Μανιάτης παίρνει τη θέση του τραυματία Ντιόγκο Φιγκέιρας και θα καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ – χαφ. 

56′ Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Νουακέμε, που … εξέθεσε τους Μιλιβόγεβιτς και Μανιάτη, αλλα΄το σουτ που επιχείρησε, απέκρουσε σωτήρια ο Καπίνο.

60′ Δεύτερη αλαλγή για τον Ολυμπιακό. Ο Αρτούρ Μαζουακού παίρνει τη θέση του Τσόρι Ντομίνγκεζ. Ο Γάλλος  θα αγωνιστεί σε θέση αριστερού εξτρέμ. Με τον Κώστα Φορτούνη σε θέση επιτελικού μέσου. Παραμένει η διάταξη 4-4-1-1 για τον Ολυμπιακό.

61′ Πρώγη αλλαγή για την Χάποελ. Ο Λούσιο αντί του Μπαρντά.

66′ Δεύτερη αλλαγή για την Χάποελ. Ο Ράντι παίρνει τη θέση του Μπράουν.

67′ Κίτρινη κάρτα δέχεται ο Λούσιο.

70′ Ο Λούσιο γύρισε το σώμα του και σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.

78′ Ο Μποτία αντικρίζει αυστηρή κίτρινη κάρτα από τον Γάλλο ρέφερι Μπαστιάν.

79′ Γκολ για την Χάποελ. Ο Τζέντεκ με σουτ μέσα από την περιοχή «νικάει» τον Καπίνο και ανοίγει το σκορ.

81′ Τρίτη αλλαγή γιατον Ολυμπιακό. Ο Άλαν Πουλίδο παίρνει τη θέση του Αλμπέρτο Μποτία. Ευρωπαίκό ντεμπούτο για τον Μεξικανό φορ των «ερυθρόλευκων».

82′ Τρίτη αλλαγή και για την Χάποελ. Ο Τάχα παίρνει τη θέση του Μέλικσον.

83′ Σουτ του Μαζουακού με το αριστερό, το οποίο έφυγε άουτ.

85′ κίτρινη κάρτα αντικρίζει ο Μιλιβόγεβιτς.

Τέλος του αγώνα. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό και συνεχίζει στο Europa League…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button