ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χάνει ΠΑΟΚ ο Σπανούλης

1587303

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδειξαν ότι έχει μαζέψει υγρό στο γόνατό του έχοντας υποστεί κάκωση  και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Πυλαίας.

 

 

Χωρίς τον φυσικό του ηγέτη, τον Βασίλη Σπανούλη θα υποχρεωθεί να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην κυριακάτικη κρίσιμη αναμέτρηση της Πυλαίας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Θεσσαλός πόιντ γκαρντ έδειξαν ότι έχει μαζέψει υφγρό το γόνατό του από την πτώση που είχε στο χθεσινό παιχνίδι με την Ζαγκίρις Κάουνας.

Γεγονός το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι θα χρειαστεί ξεκούραση ορισμένων ημερών και φυσικά θα παραμείνει εκτός πλάνων του προπονητή του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τις ανάγκες του αγώνα με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αναπροσαρμόζονται σε σημαντικό βαθμό τα πλάνα της τενχικής ηγεσίας, αφού χωρίς να το καταλάβει κανείς, ο Ολυμπιακός θα υποχρεωθεί να μπει στην …αρένα της Πυλαίας χωρίς να ποντάρει στις υπηρεσίες των δύο φυσικών του ηγετών Βασίλη Σπανούλη, Γιώργου Πρίντεζη και φυσικά του Ντάνιελ Χάκετ, που θα βρεθεί στα «πιτς» μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button