ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Χάλκινοι» οι Παίδες του Θρύλου

PAIDES

Την ιδιαίτερα τιμητική τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα Παίδων που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης κατέκτησε η αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.

Το χάλκινο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Παίδων που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη κατέκτησε το αντίστοιχο τμήμα της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη κέρδισε στο μικρό τελικό με 6-7 τον ΑΝΟ Γλυφάδας (τα οκτάλεπτα: 0-2, 2-3, 3-0, 1-2). Τρία γκολ σημείωσε ο Χαλυβόπουλος και από ένα οι Σοφός, Μακαντάνης, Λαδάς Π., Γούρας. Το νικητήριο γκολ σημείωσε για τον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Λαδάς 2,5 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Οι «ερυθρόλευκοι» στην πρεμιέρα νίκησαν με 10-5 τον ΑΝΟΓ στη συνέχεια επικράτησαν εύκολα του ΠΑΣ Φοίβος και ακολούθως γνώρισαν την ήττα με 9-7 από το Π. Φάληρο αλλά προκρίθηκαν στον ημιτελικό. Ωστόσο την Κυριακή το πρωί γνώρισαν την ήττα στις λεπτομέρειες από τον ΠΑΟΚ με 9-8 και το απόγευμα κέρδισαν για δεύτερη φορά την ομάδα της Γλυφάδας κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

H αποστολή του Ολυμπιακού που έλαβε μέρος στην τελική φάση του πρωταθλήματος Παίδων: Γιάννης Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Κούρκορ, Άγγελος Σοφός, Νίκος Αλευρόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Δημήτρης Κίτσος, Νίκος Μακαντάνης, Παναγιώτης Λαδάς, Γιώργος Νικολάου, Γιώργος Γούρας, Μιχάλης Παπαζαφειρόπουλος, Συμεών Λαδάς, Ιάσονας Κυρίτσης, Παντελής Κρητικός, Δούκας Αγγελούδης

Προπονητής: Νίκος Δεληγιάννης

Β. προπονητή: Σάκης Πλατανίτης

Έφορος: Μιχάλης Κίτσος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button