Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φουστέρ ένας από εμάς!(Videos)

 

Με αφορμή την απόφαση του Ισπανού μεσοεπιθετικού να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το Redaroume.gr σας θυμίζει τα «πεπραγμένα» του στρατιώτη Νταβίντ στον Θρύλο.

 

Στην σκληρή απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 35 του χρόνια προχώρησε ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος λατρεύτηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο διάστημα της εξαετούς θητείας του στους πρωταθλητές Ελλάδας (2010-16) και πολύ περισσότερο, «δέθηκε» συναισθηματικά με την ομάδα, όσο ελάχιστοι ξένοι είχαν την τεράστια τιμή να φορέσουν την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μτά την εξασφάλιση της ανόδου της Χετάφε στην Primera Division, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο «στρατιώτης Νταβίντ» με το ασίγαστο πάθος, τον ψυχισμό, τον τσαμπουκά και την απίστευτη θέλησή του για επιτυχίες, στην εξάχρονη θητεία του στον Θρύλο πανηγύρισε ισάριθμες κατακτήσεις πρωταθλημάτων (2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016), αλλά και τριών Κυπέλλων Ελλάδας (2012, 2013, 2015) έχοντας τεράστια συμβολή στην πορεία προς την κατάκτηση των παραπάνω τροπαίων!

Επίσης, στην χώρα του εκτός από την Χετάφε, με την οποία πανηγύρισε την επάνοδο, έχει να επιδείξει επιτυχή θητεία σε Βιγιαρεάλ, Έλστσε, αλλά και Ολίβε.

Με αφορμή την αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους, το Redaroume.gr  ως ελάχιστη ευγνωμοσύνη και αναγνώριση της τεράστιας προσφοράς του Νταβίντ Φουστέρ στον Ολυμπιακό σας θυμίζει στα παρακάτω videos  ορισμένες από τις πολύ μεγάλες στιγμές που μας χάρισε αυτά τα έξι χρόνια όπου φόρεσε τα «ερυθρόλευκα»!

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button