ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φουλάρουν» για τον τίτλο οι Παίδες

Αποφασισμένη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Κ-15 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον τελικό του AEL FC Arena (16:45, NS2).

 

Με την δίψα για τίτλο να ξεχειλίζει, η ομάδα Κ-15 του Ολυμπιακού κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στον τελικό του πρωταθλήματος, ο οποίος φιλοξενείται στο «ουδέτερο» AEL FC Αrena (16;45. ΝS2)

Οι Παίδες του Ολυμπιακού θα παίξουν για τέταρτη συνεχή χρονιά στον Τελικό του Πρωταθλήματος Super League K-15 ο οποίος θα «φιλοξενηθεί» το Σάββατο (16:45, Novasports 2) στο AEL FC Arena στη Λάρισα και θ’ αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Θρύλου Γιώργος Παπακωστούλης επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Βασίλειος Θεοδωρόπουλος, Κυριάκος Ασλανίδης, Νικήτας Νικόλης, Άγγελος Τσάβος, Βασίλειος Σουρλής, Νικόλαος Παπαδόπουλος, Ευάγγελος Κεραμίδας, Δημήτριος Τζόρβας, Θωμάς Γούλας, Ηλίας Γεωργακόπουλος, Βασίλειος Ντότης, Δημήτρης Αρσενίδης, Άγγελος Τιμολέων, Ιωάννης Πανιάς, Μανώλης Παυλής, Στέλιος Παπαγεωργίου, Φώτης Τζανετής, Μιχάλης Τόλιος, Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Θεόδωρος Καρακώστας, Ιωάννης Πολύδωρος, Ηλίας Καραργύρης, Κωνσταντίνος Ηλιάδης.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button