Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φουλάρουν» για Πανιώνιο!

14570415_10210446321375069_2279631906854488573_n

Μόνο στην κομβική αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης έχουν αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή τους στον Ολυμπιακό.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Από τη στιγμή, όπου ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των διεθνών με τα εθνικά τους συγκροτήματα στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας, άπαντες στον Ολυμπιακό σηκώνουν τα .,. μανίκια και στρέφουν την προσοχή τους στο πώς θα προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα ενόψει του επερχόμενου κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα που την περιμένει το προσεχές Σάββατο απέναντι στον Πανιώνιο.

Το γεγονός ότι ο αντίπαλος έχει να επιδείξει το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα (σ.σ. κάτι ανάλογο είχε πετύχει την περίοδο 2011-12 όταν είχε να επιδείξει έξι νίκες στους οκτώ πρώτους αγώνες του με προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο), έχει προσδώσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην σαββατιάτικη αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης.

Το γεγονός μαλιστα, ότι αρχής γενομένης από την αναμέτρηση.με τους «κυανέρυθρους» ξεκινάει ένα αγωνιστικός Γολγοθάς για τον Ολυμπιακό με πολλά συνεχόμενα κι εξαιρετικής κρισιμότητας παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις, έχει σημάνει τον συναγερμό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Με τον Πάουλο Μπέντο και τους ποδοσφαιριστές του να έχουν αποκλειστικά και μόνο στραμμένη την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Άλλωστε, όπως τονίζουν στερεότυπα στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας, άπαντες προετοιμάζονται για το κάθε ματς ξεχωριστά, ώστε η ομάδα να κρατιέται πάντοτε σε εγρήγορση και να παρουσιάζεται πανέτοιμη να ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button