ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φουλάρει» για Χάρντι ο Θρύλος!

timthumb

Δυνατά για την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ της Τραμπζονσπόρ κινούνται οι πρωταθλητές Ελλάδας. Πολύ κοντά οι δύο πλευρές σε τελική συμφωνία.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την περίπτωση του Ντουάιτ Χάρντι βάζουν μπροστά πλέον στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της περιφερειακής τους γραμμής. Οι πολλές κι αντικειμενικές δυσκολίες που συναντά η περίπτωση του Έρικ Γκριν, που αποτελούσε όλο αυτό το διάστημα τον νούμερο ένα στόχο  (σ.σ. με πιο μεγάλο αγκάθι το οικονομικό) φαίνεται πώς αναπροσαρμόζουν τα πλάνα των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι για κάθε περίπτωση φροντίζουν να διατηρούν…ζεστό το θέμα του Αμερικανού γκαρντ την Τραμπζονσπόρ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου, ώστε να σπάσουν το συμβόλαιο που δεσμεύει τις δύο πλευρές κι ενώ φέρεται ήδη η Τόφας Μπούρσα να έχει εκφράσει επίσης ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μετά την πρώτη προσέγγιση με την ομάδα της Τραπεζούντας προέκυψε μία μιρκή διαφορά στο οικονομικό, η οποία ωστόσο, μπορεί να γεφυρωθεί με τους κατάλληλους χειρισμούς.

Μάλιστα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το σενάριο να προκύψει συμφωνία αύριο Τετάρτη στην νέα πρόταση, που προβλέπεται να καταθέσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Στον Πειραιά ποντάρουν πάρα πολλά και στο γεγονός ότι ο Ντουάιτ Χάρντι έχει τον ίδιο μα΄νατζερ με τον Οκάρο Ουάιτ, του οποίου επίσης η υπόθεση πρχωρά με γοργούς ρυθμούς. Παρά τις …αρχικές αντιρρήσεις του 24χρονου πρώη φόργουορντ του Άρη,που προσπαθούσε να εξαντλήσει τις πιθανότητες εξεύρεσης ενός καλού συμβολαίου στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button