ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φουλάρει» για το 31ο!

f4f485_wp15

Ο νταμπλούχος Ελλάδας Θρύλος ξεκινάει κόντρα στον ΠΑΟΚ την κούρσα του με φόντο την κατάκτηης του 31ου τίτλου της ιστορίας του (22/10 – 18:00).

 

Πάνοπλος, πανέτοιμος και το κυριότερο αποφασισμένος να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματο και 31ου στη ιστορία του ρίχνεται ο Αυτοκράτορα ςΟλυμπαικός στην μάχη της φετινής Α1 πόλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν το απόγευμα του Σαββάτου (22/10 – 18:000 τον ΠΑΟΚ κι ετοιμάζονται να τον …φορτώσουν με πολλά γκολ και να ξεκινήσουν με εμφατικό τρόπο την πορεία τους προς την κατάκτηση του 31ου τίτλου της ιστορίας τους

Οι Πειραιώτες ξεκινούν τη φετινή τους πορεία για μια σεζόν γεμάτη διακρίσεις με στόχο την διεκδίκηση της κορυφής στην Ευρώπη και την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων στην Ελλάδα. Η πορεία για το 31ο πρωτάθλημα αρχίζει λοιπόν το Σάββατο από τον Πειραιά, με αντίπαλο των ΠΑΟΚ…

Βλάχος: «Να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες…να διεκδικήσουμε την κορυφή της Ευρώπης»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας  αγωνιστικής περιόδου και του αγώνα που έχουμε με τον ΠΑΟΚ θέλω φέτος  να δω τους αθλητές μου να προπονούνται καθημερινά και να  αγωνίζονται έχοντας και πάλι πολύ υψηλούς στόχους, να είναι υγιείς μέχρι και την τελευταία αγωνιστική ημέρα της σεζόν, να παίζουν πιο όμορφο και θεαματικό  πόλο. Να  ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες τις δικές μας, της διοίκησης και του κόσμου του Ολυμπιακού! Η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων παραμένει και πάλι βασικός  στόχος μας, αλλά το μυαλό μας και η προσήλωση μας θα είναι να ξαναβρεθούμε στη Βουδαπέστη και το Final Six ώστε να μπορέσουμε, να διεκδικήσουμε την κορυφή της Ευρώπης».

Δελακάς: «Θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου»

Ο αρχηγός της ομάδας  Βαγγέλης Δελακάς απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού προκειμένου να δώσει δυναμικό παρών και τη φετινή σεζόν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ξεκινάει μια ακόμα χρονιά με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Θέλουμε να επαναλάβουμε την περσινή πορεία, φτάνοντας ως τον τελικό του Champions League αλλά αυτή τη φορά να κάνουμε αυτό το βήμα που απαιτείται για να πατήσουμε στην κορυφή. Στην προσπάθειά μας αυτή θα χρειαστούμε την υποστήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού ο οποίος μας στήριξε και την περσινή σεζόν και μας στηρίζει πάντα, όχι μόνο με την παρουσία του στο γήπεδο αλλά και με την ενίσχυση με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Τον περιμένουμε λοιπόν και το Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button