ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φουλάρει» για το πρώτο άλμα τίτλου!

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη των τελικών πλέι – οφ της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την πρώτη νίκη με φόντο τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο (21:00, COSMOTE SPORT 4).

 

Με το μάτι να … γυαλίζει και το πάθος για νίκη να περισσεύει, ο Ολυμπιακός μπαίνει στο γαϊτανάκι των τελικών των πλέι – οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου (21:00, COSMOTE SPORT4).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με όπλο το φλεγόμενο ΣΕΦ θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το πλεονέκτημα έδρας που κέρισαν με την αξία τους στην διάρκεια της φετινής απαιτητικής σεζόν και να πετύχουν το πρώτο από τα τρία άλματα που απαιτοιύνται για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει ότι διαθέτου πολύ καλύτερο σύνολο από τους αντιπάλους τους και αυτό που θα πρέπει να κάνουν, είναι να ελέγξουν πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και να επιβεβαιώσουν την ξεκάθαρη ανωτερότητά τους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του ρόστερ του, εκτός φυσικά των γνωστών τραυματιών.

Στα θετικά συγκαταλέγεται η παρουσία του Κεμ Μπιρτς, που ξεπέρασε το πρόβλημα ίωσης, που αντιμετώπιζε κι αναμένεται να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια για την πρώτη νίκη.

Αντίθετα, θα απουσιάσουν οι μόνιμα τραυματίες Ματ Λοτζέσκι και Ντάνιελ Χάκετ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button