ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φουλάρει» για τελικό κόντρα στην Βουλιαγμένη!

Με αποφασιστικότητα για πρόκριση ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την περυσινή Κυπελλούχο Ελλάδας στον ημιτελικό του Final-4 της Χίου (18:00, ΕΡΤ, PLAY 1).

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου, που διεξάγεται στη Χίο, θα παραταχθεί η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, στον ημιτελικό με τη Βουλιαγμένη, την Παρασκευή (23/03) στις 18:00 (ΕΡΤPLAY1), στο κολυμβητήριο της Χίου. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν την Παρασκευή το πρωί την προετοιμασία τους για την αυλαία της διοργάνωσης, όπου θα διεκδικήσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου για 19η φορά στην ιστορία τους. Ο Ολυμπιακός διεκδικεί τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και θέλει αύριο το απόγευμα να σφραγίσει το εισιτήριο για τον 25ο τελικό της ιστορίας του, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/3, 15:00) και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΑΝΟ Γλυφάδας-Πανιώνιος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στη Χίο αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 23 Μαρτίου

 

18.00: Α’ ημιτελικός: ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός  (ERT WEBTV)

20.00: Β’ ημιτελικός: ΑΝΟ Γλυφάδας – Πανιώνιος (ERT WEBTV)

 

Σάββατο 24 Μαρτίου

15.00: Τελικός: Νικητής Α’ ημιτελικού – Νικητής Β’ ημιτελικού (ΕΡΤ WEBTV)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button