ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλοξενεί την Ηλιούπολη

Μετά την πανηγυρική πρόκριση στους «8» του Challenge Cup, χάρη στη νίκη με 3-1 σετ επί της Ταργκοβίστε στη Ρουμανία, οι υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζονται για το πρωτάθλημα της Volleyleague. Οι «ερυθρόλευκες» φιλοξενούν την Κυριακή (11/2) στις 15:00 την Ηλιούπολη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Στόχος του Θρύλου είναι η διεύρυνση του απόλυτα νικηφόρου σερί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς. Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμού η Κατερίνα Ζακχαίου και η Μαρία Νομικού.

Η δήλωση της Ειρήνης Κοκκινάκη»

Η Ειρήνη Κοκκινάκη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη μετά την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup. Το παιχνίδι αυτό είναι ικανό να μας δώσει την ώθηση που επιθυμούσαμε για την μετέπειτα πορεία μας στη διοργάνωση. Μπροστά μας έχουμε τώρα ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος στο οποίο στόχος είναι να συνεχίσουμε την νικηφόρα πορεία μας. Θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες όπως σε κάθε ματς για να πάρουμε τη νίκη». 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button