ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλιώ, Αλεξάνδρα, Χρυσή, Άλκηστη, Μαργαρίτα, Ελευθερία, Ρομπέρτα, κορίτσια, μία χάρη σας ζητούμε…

Δεν θα διαβάσετε σήμερα την κλασσική προαναγγελία του αγώνα Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη, ούτε τα κλασσικά “ματς ζωής ή θανάτου”, σχόλια του τύπου “μπορείτε” ή “η μητέρα των μαχών” γιατί τα ξέρουμε και τα έχουμε (κι εσείς τα έχετε) χορτάσει όλα!

Πρώτα από όλα, οι λόγοι που δεν θα το κάνουμε αυτό:

Ξέρουμε ότι σήμερα είναι ο τελικός των τελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη στο πόλο των γυναικών. Ξέρουμε ότι είναι ένα ματς που ο νικητής θα κατακτήσει κάτι πολύ περισσότερο από ένα τρόπαιο. Κι αυτό γιατί, ειδικά ο Ολυμπιακός, γύρισε από την κόλαση του 2-0 στην πόρτα του Παραδείσου του 2-2 και θέλει να μετατρέψει από άκρη σ’ άκρη την βραδιά σε παραδεισένια με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ναι ξέρουμε ότι είναι η μητέρα των μαχών, ναι ξέρουμε ότι μπορείτε και τα σχετικά.

Όμως, σήμερα, για αυτό ειδικά το παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να εκφράσουμε όχι μόνο εμάς, την συγγραφική ομάδα του Redaroume αλλά και όλους τους φιλάθλους, που είτε πάνε απόψε στο “Π. Καπαγέρωφ” είτε όχι, θα έχουν το μυαλό τους κοντά σας. Θα απευθυνθούμε σε εσάς, κορίτσια…

Κορίτσια… Χρυσή, Γιασμίν, Ελευθερία, Μαρία, Άλκηστη, Αλεξάνδρα, Μαργαρίτα, Τζούλια, Βάσω, Ρομπέρτα, Ιωάννα, Νικόλ, Σύλια, Ξένια, Ειρήνη, και captain Φιλιώ…

Όσοι σας έχουν δει, ποιος λίγο ποιος πολύ φέτος, ξέρουν. Ξέρουν και ξέρουμε την υπερπροσπάθεια που κάνατε για να φτάσετε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Και πιστέψτε μας, ακόμη κι αυτός που δεν ξέρει, που απλά διάβασε ότι κάνατε το 2-0, 2-2 δεν γίνεται να μην καταλάβει τον κόπο που καταβάλατε.

Σας είδαμε να σας κλέβουν μέσα από τα χέρια σας ένα τρόπαιο ευρωπαϊκό. Αυτό που αξίζατε, αυτό που δικαιούσασταν, αυτό που για εμάς κατακτήσατε. Όμως πιστέψτε κάτι. Καμιά φορά είναι μεγαλύτερο επίτευγμα να θεωρείστε πρωταθλήτριες Ευρώπης από την ίδια την διοίκηση και από τους ίδιους τους φιλάθλους. Είναι το μεγαλύτερο μετάλλιο, είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα και ζυγίζει πολύ παραπάνω από ένα τρόπαιο.

Ξέρουμε την ψυχή και το πάθος που βγάζετε στους αγώνες και πως κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για τον δαφνοστεφανωμένο. Είστε αυτές που μας κάνετε να περπατάμε στον δρόμο με καμάρι και να λέμε “ναι, είμαστε υπερήφανοι και για αυτό το τμήμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, της Ολυμπιακής οικογένειας και νιώθουμε τυχεροί που προασπίζεστε αυτό το έμβλημα.

Δεν περιμένουμε το αποψινό παιχνίδι για να είμαστε υπερήφανοι. Είμαστε ήδη πάρα πολύ και το ξέρετε. Αλήθεια σας το λέμε. Όμως, σας ζητούμε μία χάρη… Πάρτε το… Κατακτήστε και αυτό το πρωτάθλημα. Καταθέστε την ψυχή σας για άλλη μία φορά στην πισίνα. Όχι μόνο για εμάς, τους φιλάθλους, αλλά και για εσάς. Σαν ελάχιστη επιβράβευση των κόπων που κάνατε και φέτος. Και σαν καθήκον απέναντι σε αυτόν τον πολύ μεγάλο σύλλογο, την πολύ μεγάλη οικογένεια που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Κατακτήστε το. Μπορείτε. Το ξέρουμε και το ξέρετε… Για όλους μας. Για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια. Πάντα θα είμαστε στο πλευρό σας και θα σας αγαπάμε. Εσείς θα συνεχίσετε να μας κάνετε υπερήφανους.

Δικό σας ήταν και δικό σας είναι!

Καλή επιτυχία κορίτσια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button