ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλικά με τους Έλληνες Βετεράνους οι παλαίμαχοι άσοι του Θρύλου

timthumb

Δύο σπουδαία φιλικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς θα δώσουν οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού κόντρα στους Έλληνες Βετεράνους το διάστημα 26 και 28 Αυγούστου.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το έντονα κοινωνικό τους πρόσωπο συνεχίζουν ακάθκτοι ν επιδεικνύουν οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού!

Οι ένδοξες μορφές του «ερυθρόλευκου» παρελθόντος θα εμφανίσουν στο παρκέ πτυχές της ποιότητάς τους. Από αυτές που τους ανέδειξαν ως κορυφαίους στο πέρασμα των χρόνων.

Το γήπεδο της Κόνιτσας θα φορέσει τα «γιορτινά» του και θα υποδεχτεί στις 26 και 28 Αυγούστου σπουδαία ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, σε δύο φιλικά για καλό σκοπό.

Οι Ελληνες Βετεράνοι και οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού, θα δώσουν δύο φιλικές αναμετρήσεις και θα συγκεντρωθούν χρήματα για την ανέγερση του Ι.Ν. Αγίου Παϊσίου στην Κόνιτσα.

Αναλυτικά:

«Οι Έλληνες Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές και οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα δώσουν δύο μεγάλους αγώνες στο Γήπεδο των Ιωαννίνων (26/08) και στο Γήπεδο της Κόνιτσας (28/08) με σκοπό το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν να δοθούν για την ανέγερση του Ι.Ν. Αγίου Παϊσίου στην Κόνιτσα! Θα συμμετέχουν οι Παπαλουκάς, Ταρτσαρής, Ντικούδης, Μπουντούρης, Καμπούρης, Παραγιός, Ντάκουλας, Πρέλεβιτς, Γαλακτερός, Σιγάλας, Σιούτης, Βούκσεβιτς, Κακιούσης, Κοκορόγιαννης, Καζιάνης, Γιαννούλης, Ρεντζιάς, Λιαδέλης, Τζαλαλής, Κόματος, Δροκοφίκης, Ελληνιάδης, Κορωνιός, Χρυσανθόπουλος, Χαρίσης, Παπαχρηστόπουλος!! Προπονητές ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Στηβ Γιατζόγλου

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τον καλύτερο σκοπό και σας περιμένουμε όλους να γεμίσουμε τα γήπεδα στους δυο αγώνες!!!».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button