ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φίσερ στα υπόψη! (Videos)

e1520aa2b290cb44773e8ccca716ff1a_L

Ο 22χρονος Δανός επιθετικός του Άγιαξ φέρεται να απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι να «ψωνίσει» από την … ποδοσφαιρική βιτρίνα του Άγιαξ, στην προσπάθειά του να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικός την επόμενη περίοδο στο Champions League!

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε αναφερθεί εκτενώς στο φημολογούμενο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον 30χρονο Φινλανδό στόπερ του Αίαντα Νίκλας Μοϊσάντερ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στην Σαμπντόρια με την μορφή δανεισμού από την ολλανδική ομάδα.
Με την απαραίτητη υποσημείωση όμως ότι το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας δεν μετριάζεται μόνο στη συγκεκριμένη θέση…

Νεότερες και ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι στα «ερυθρόλευκα» ραντάρ βρίσκεται πολύ ψηλά το όνομα ενός επίσης Σκανδιναβού ποδοσφαιριστή του Άγιαξ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μαγεύει με τις εμφανίσεις του στην Eredivisie!

Για τον 22χρονο Δανό Βίκτορ Φίσερ ο λόγος. Ο νεαρός άσος, ο οποίος μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης, όσο και ως κλασσικός φορ αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και με τα όμορφα τέρματα που σημειώνει , αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες επιθετικές λύσεις για την ομάδα του Φρανκ Ντε Μπούρ. Μεγαλύτερό του προσόν, η απίστευτη έκρηξη και η ταχύτητά του.

Σαφέστατα η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού βρίσκεται σε μία πολύ καλή ηλικία και όλα αυτά τα χρόνια έχει «καπαρώσει» την θέση του στο αρχικό σχήμα του Άγιαξ, ενώ παράλληλα φέρεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Εμείς, απλά να θυμίσουμε ότι η προηγούμενη φορά, όπου ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει παίκτες, που προέρχονταν από τον Άγιαξ (σ.σ. έστω και με την μορφή ελεύθερης μεταγραφής) ήταν το καλοκαίρι του 2010 και αναφερόμαστε στις περιπτώσεις των Μάρκο Πάντελιτς και Ντένις Ρόμενταλ.

Ο πολύπειρος Σέρβος φορ κατέκτησε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό (2011, 2012, 2013) γνωρίζοντας την λατρεία των οπαδών του Θρύλου, ενώ σε ό,τι αφορά τον Ρόμενταλ, ο διεθνής Δανός αγωνίστηκε μόλις μία σεζόν (2010-11) κατακτώντας το πρωτάθλημα εκείνης της περιόδου.

Αποολαύστε στα παρακάτω videdos ορισμένα από τα «κατορθώματα» του 22χρονου Δανού επιθετικού του Άγιαξ

https://youtu.be/Gxt964v2Wmk

https://youtu.be/0gSNuuedq1s

Σχετικά Άρθρα

Back to top button