ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Φάπα» και στο ΑΣΕΑΔ!

Απορρίφθηκε η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός για την εγκυρότητα της αναμέτρησης του Παναθλητικού με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών της Α1.
Οι … φάπες είναι αμέτρητες που δέχεται ο Παναθηναϊκός σε όλα τα μέτωπα!

Μετά τον εξευτελιστικό αποκλεισμό της ομάδας μπάσκετ από τη Φενέρμπαχτσε και τα όσα  ακολούθησαν με το …  πούλμαν της επιστροφής, αλλά και την «τεσσάρα» – αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ που γεύτηκε η ποδοσφαιρική ομάδα των «πρασίνων», ακολούθησε ακόμη μία ταπεινωτική ήττα αλλά σε άλλο επίπεδο…

Την Παρασκευή (28/4) οι «πράσινοι» γνώρισαν ακόμη ένα διασυρμό, αυτή τη φορά στην δικαστική αίθουσα του ΑΣΕΑΔ, αφού απορρίφθηκε η προσφυγή που είχαν καταθέσει κατά του κύρους της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθλητικό και τον ΟλυμπιΑκό για το πρώταθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Θυμίζουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε γίνει ολόκληρη φασαρία από τον Παναθηναίκό για το γεγονός ότι η «ερυθρόλευκη» αποστολή είχε πέσει θύμα της απίστευτης κακοκαιρίας που επικρατούσς στη Θεσσαλονίκη. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είχε ειδοποιήσει έγκαιρα την Διοργανωτρια Αρχή, με άμεση συνέπεια το παιχνίδι με τον Παναθλητικό να μετατεθεί δύο ώρες αργότερα.

Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης προς τιμήν της να μην ασκεί έφεση κατά της εγκυρότητας του αγώνα.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης αυτής είχαν κάνει πρόσθετες παρεμβάσεις, τόσο ο Παναθλητικός, που έδινε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και ο Αθηναϊκός που είχε έννομο συμφέρον από την οποιαδήποτε απόφαση. Και τελικά το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένσταση που έκανε η πλευρά του ΠΑΟ, για το ματς αυτό.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button