ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υποτροφίες από τον Όμιλο Ξυνή-IEK Άλφα στην Ακαδημία

bab_3710Η Διεύθυνση Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποδοχή υποτροφιών από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή-ΙΕΚ Άλφα προς τέσσερις ποδοσφαιριστές της. 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων Ιάσων Γαβαλάς, Σταύρος Κουγιός, Γιάννης Βάρκας και Στάθης Λάμπρου έλαβαν από τον Διευθυντή Αθλητικού Τομέα του Ομίλου κ. Αντώνη Γλύκα τις υποτροφίες τους για τους τομείς της προπονητικής και της φυσιοθεραπείας και άμεσα θ’ αρχίσουν τις σπουδές τους.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργος Παύλου δήλωσε: “Ευχαριστούμε πολύ τον Εκπαιδευτικο Όμιλο Ξυνή και τα ΙΕΚ Άλφα για την ευγευνική  χορηγία πλήρεις υποτροφιών μέχρι το πέρας των σπουδών τους προς τέσσερις ποδοσφαιριστές μας, στους τομείς της προπονητικής και της φυσιοθεραπείας. Για την Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ σπουδαίο τα παιδιά εκτός από την ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση να έχουν την θέληση και την δυνατότητα να σπουδάσουν έτσι ώστε να  διευρύνουν τη γνώση τους και να εξασφαλίσουν  ότι μετά το πέρας της ποδοσφαιρικής τους καριέρας  θ’ ασχοληθούν σε τομείς που αγαπούν και θ’ αποκατασταθούν επαγγελματικά. Πέρα από το ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον και για την εκπαίδευση των αθλητών του”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button