ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Υπομονή, τέλος!»

13428406_1021770924597096_8599303114961393735_n

Με ανακοίνωσή της η «Θύρα 7» παίρνει θέση για τον βρώμικο «πόλεμο» συγκεκριμένων media εναντίον του Προέδρου του Ολυμπιακού και όλης της Ολυμπιακής Οικογένειας

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στην αντεπίθεση πέρασε η «ΘΥΡΑ 7» και με ανακοίνωσή της θέτει προ τωβν ευθυών τους διάφορα media τα οποία έχουν επιδοθεί σ’ ένα βρώμικο πόλεμο προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπαικός Βαγγέλη Μαρινα΄κη, που μοναδιό στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος της κορυφαίας ελληνικής ομάδας,

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επειδή κάποιοι στο τέλος θα θεωρήσουν την σιωπή μας αδυναμία, θέλουμε να κάνουμε μια ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ προειδοποίηση προς όλους. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσει ο λαός του Ολυμπιακού, θα είναι πια αργά για εσάς.
Ο κόσμος μας, η ομάδα μας, οι άνθρωποι της ομάδας μας, δέχονται καθημερινά μια επίθεση απο σκοτεινά κέντρα συμφερόντων που έχει ξεπεράσει τα όρια και κάθε λογική.
Τελευταίο κρούσμα ο Τριανταφυλλόπουλος που μπήκε και αυτός στην σειρά όλων των “δημοσιογράφων” και των ΜΜΕ που χτυπάνε καθημερινά, με βρώμικο τρόπο, τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και μαζί όλη την Ολυμπιακή Οικογένεια.
Ξέρουμε ότι θα είναι καλύτερα για σας να μην υπάρχει Μαρινάκης, αλλά δε θα σας κάνει το χατήρι.
Ειδικά ο “κατακίτρινος Μάκης”, που έχει απαξιωθεί απο όλη την κοινωνία καλά θα κάνει να μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον Ολυμπιακό.
Αφού τελικά δεν υπάρχει κράτος, ίσως ήρθε η ώρα να προστατέψουμε εμείς την ομάδα που αγαπάμε και δεν θα αρέσει σε κανέναν σας.
Υπομονή, τέλος.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button