ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υποδοχή ηρώων στην Κύπρο!

130316

Απίστευτης υποδοχής από τους οπαδούς του Ολυμπιακού γνώρισαν οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας κατά την άφιξή τους στην Λευκωσία

 

Κυπριακό έδαφος «πάτησε» η αποσοτλή του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Τετάρτης (7/120 για τις ανάγκες της αυριανής κομβικής αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ, που θα καθορίσει την πρωτιά του ομίλου στο Europa League.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι αποθέωσαν τα ινδάλματά τους και τους ζήτησαν νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, που θα δώσει την δυνατότητα στον Θρύλο να τερματίσει πρώτος στον όμιλο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν στην Λευκωσία, έπειτα από ένα ήσυχο σε γενικές γραμμές ταξίδι, με την πίστη για νίκη πρωτιάς να ξεχειλίζει σε όλα τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής.

Αξίζει να τονιστεί ότι η καθιερωμένη συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο έχει προγραμματιστεί για τις 18:15 και κατόπιν θα ακολουθήσει η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελούν οι παρακάτω παίκτες:

Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βιάνα.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button