ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Υπογράφει στην Μπολόνια ο Τοροσίδης»

roma1
Σύμφωνα με αποκάλυψη του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού και διεθνής μπακ της Ρόμα θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ροσομπλού».

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Η Μπολόνια θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν, τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Βασίληξ Τοροσίδη

Μπορεί να είχε ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μία έντονη φημολογία, που προερχότα από τη γειτονική χώρα και ήθελε τον 31χρονο διεθνή μπακ της Ρόμα να έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό για την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, οι εξελίξεις φαίνοντια να είναι ραγδαίες αναφορικά με την περίπτωση της Μπολόνια.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Τοροσίδης έχει πρόταση από τη Μπολόνια και είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Όπως τονίζεται, σήμερα Δευτέρα (29/8) είναι πολύ πιθανό ο 31χρονος διεθνής αμυντικός  να φτάσει σήμερα στην πόλη για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο με τους «ροσομπλού».

Αν τελικά ο Βασίλης Τοροσίδης υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του «Νταλ’ Άρα», τότε θα βρει εκεί τον Μάριο Οικονόμου που βρίσκεται στους «ροσομπλού» από το 2014.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button