ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπερκούπωση…..που δεν γίνεται καλά

Ο Βασιλιάς η ο  Αυτοκράτορας, πείτε τον όπως θέλετε, επέστρεψε στον Θρόνο του και έφερε την 9η κούπα για φέτος στον Ερασιτέχνη. Και έχει και άλλες. Πόλο ανδρών-γυναικών σε Ελλάδα και Ευρώπη(οι άντρες) και έχουμε και το Χάντμπολ στους άνδρες.  Αυτός είναι ο Ερασιτέχνης, αυτός είναι ο Ολυμπιακός.

Για ακόμα μία φορά, λοιπόν επιβεβαιώθηκε αυτό που λέει και ο  Ερασιτέχνης και η διοίκηση όλο αυτόν τον καιρό. Οτι ο κόσμος πρέπει να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη και να γίνει αρωγός σε αυτές τις μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το οφείλουμε στους αθλητές, στη διοίκηση ,σε όλους όσους μάχονται για  το καλό του Συλλόγου.

Γιατί  η αθλητική ζωή δεν είναι μόνο να βλέπουμε τις κούπες να σηκώνονται η να κάνουμε κριτική στα άσχημα αποτελέσματα.  Είναι ,όταν μας δίνεται η ευκαιρία, θα πρέπει  να  συμμετέχουμε ενεργά.  Γιατί ο Ολυμπιακός, όπως κάθε σύλλογος που είναι πολυαθλητικός, δεν έχει να κάνει μόνο με το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ ,αλλά όλα τα αθλήματα.

Τα τελευταία χρόνια ,που ο Ολυμπιακός κυριαρχεί σε όλα τα αθλήματα υπάρχουν κάποιοι φίλοι μου , που έλεγαν “έλα μωρέ…Ασχολείσαι με το βόλει γυναικών? Το πόλο? Το χάντμπολ ?Και οι ίδιοι τώρα που κάποιες  από τις ομάδες τους πάνε να κάνουν κάτι στον Ερασιτέχνη τους -ή σε άλλα αθλήματα -θυμήθηκαν ότι δεν είναι μόνο τα ..μεγάλα και πιο προβεβλημένα αθλήματα αλλά και τα υπόλοιπα.

Οταν υποστηρίζεις μία ομάδα την υποστηρίζεις παντού και πάντα. Ακόμα και να έχει τμήμα στο Κέρλινγκ. Και είσαι μαζί της και στα εύκολα και στα δύσκολα.

ΠΧ βλέπω μία μίρλα, ένα εκνευρισμό και μία κριτική απο κάποιους για το ποδόσφαιρο, επειδή χάθηκε ένα πρωτάθλημα.  Δηλαδή ,η ΑΕΚ που πανηγυρίζει μετά από 24 χρόνια, ο ΠΑΟΚ, άλλα τόσα και ο Παναθηναϊκός που έφτασε μία  ανάσα από τον υποβιβασμό, οι οπαδοί  της θα έπρεπε να είχαν μετατραπεί σε Σουλιώτισσες και να πέφτουν ένας -ένας στον γκρεμό. Φανταστείτε να ζήσουμε πέτρινα χρόνια στο ποδόσφαιρο τι θα γίνει , που δεν πιστεύω ότι θα δούμε κάτι τέτοιο.

Πάντως οφείλω να πώ και κάτι άλλο. Η έπαρση ΠΟΤΕ δεν ήταν καλός σύμβουλος για κανένα . Πχ , ακούμε για την ΑΕΚ ότι έχει γίνει Βασίλισσα στο μπάσκετ ξανά επειδή πήρε ένα Ευρωπαικό μέτριων ομάδων. Είναι Ευρωπαικό, εννοείται, αλλά μέχρι να γίνει Βασίλισσα στο μπάσκετ έχει να φάει πολλά ψωμιά. Αντί για Βασίλισσα το Κυπελλούχος Ευρώπης θα ήταν πιο πρέπων. Το ίδιο και στο ποδόσφαιρο και κάνουν λόγο ότι το 2018  είναι η χρονιά της ΑΕΚ. Οχι παιδιά.Είναι απλά μία  φωνή  που από μακριά δείχνει παρουσία, αλλά μέχρι την εδραίωση έχει δρόμο.  Τι να πεί και ο οπαδός του Ολυμπιακού που έχει υποστεί ανίατη μορφή υπερκούπωσης..

ΥΓ. Αξίζει να διαβάσετε το θέμα με τις κούπες του Ολυμπιακού στις Ακαδημίες και ειδικά από τότε που τις τύχες του Ολυμπιακού ανέλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Τελευταία η Κ17 που νίκησε τον Παναθηναϊκό. Τα ταλέντα του Θρύλου είναι εδώ…

ΥΓ2: Ξένο διαιτητή για τον τελικό;Ξαφνικά δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική διαιτησία; Που πήγε η εξυγίανση?

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button