ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέταξε τον Ατρόμητο η Κ-15

Σε αγώνα της 20ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου Αθηνών.

 

 

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη που και μαθηματικά έχασε πλέον το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και είχε ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε με σουτ στο 12′ ο Σταμούλης μετά από ασίστ του Συρμή. Ο Ολυμπιακός είχε και άλλες ευκαιρίες ειδικά με τον Σταμούλη ενώ στο 75′ ο Σπυριδάκης είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.

Ο τεχνικός της Δημήτρης Μαυρογενίδης είπε μετά το παιχνίδι: «Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Η ομάδα αυτή έχει ταλέντο και είμαι σίγουρος πως με δουλειά και υπομονή πολλά παιδιά θα προχωρήσουν και θα φτάσουν ψηλά».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γραμματικάκης, Τσιουρής, Μπονέλης, Κατσόγιαννης, Γιγίνης, Ντόη, Κίτσος (55′ Παπανικόπουλος), Λιοφάγος (61′ Σπυριδάκης), Σταμούλης (77′ Παστράς), Συρμής (50′ Κασέμι), Λιάτσος (67΄ Ιμπαγάσα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Νικολακόπουλος, Λεουνάκης, Ράπτης. Ζαννής, Σάσσαλος (70′ Μπάπκας), Γεροδημήτρης (46′ Ράζα), Μπισύρης (48′ Οικονόμου), Καραμάνης, Δαλαμήτρας (52′ Καλομοίρης), Μουντές (62′ Παροτσίδης), Λάγγας.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button