ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπέταξαν τον Πανιώνιο οι Έφηβοι

1528591

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Κ-17 του Ολυμπιακού, επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

 

Το εξαιρετικό της ξεκίνημα στο έο πρωτάθλημα της Super League  συνεχίζει ακάθεκτη η Κ-17 του Ολυμπιακού, η οποία σε αναμέτρηση της δεύτερης αγνωισιτκής επιβλήθηκε 2-1 της αντίστοιχης ομάδας του Πανιωνίου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ζευγαρώνοντας τις επιτυχίες της.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη κυριάρχησε στο παιχνίδι, είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ και ένα δοκάρι, και έδειξε πως έχει ποιότητα και θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Μόλις στο 5′ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι! Ο Κατσούκης εκτελεί το κόρνερ, ο Βοϊλης πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα σταματάει στο δοκάρι! Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ και τελικά ανοίγουν το σκορ στο 25′. Ο Ντουμάνης με σουτ κερδίζει στο τετ-α-τετ τον Τζήνα και πετυχαίνει το 1-0. Στο 36′ ο Πανιώνιος εκτελεί πέναλτι σε ανατροπή του Μαχαίρα από τον Γκοτζαμανίδη και ο Ζώτος ευστοχεί στην εκτέλεση ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο Ολυμπιακός δημιουργεί συνεχώς… ρήγματα στην άμυνα του Πανιωνίου «φτιάχνοντας» ευκαιρίες αλλά δεν είναι αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. Στο 68′ ο Ολυμπιακός κερδίζει πέναλτι όταν ο Μίκο σταματάει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και παίζει στη συνέχεια με παίκτη περισσότερο αφού ο παίκτης του Πανιωνίου «βλέπει» την κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει ο Βοϊλης ο οποίος διαμορφώνει το 2-1. Ο σκόρερ του Ολυμπιακού χάνει και ακόμη μια κλασσική ευκαιρία για γκολ στο 88′.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (56′ Κακάμης), Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου (85′ Σταυρόπουλος), Ντουμάνης (77′ Γούσιας), Φυτόπουλος (56′ Οικονομίκος), Βοΐλης, Κατσούκης, Τσιριγώτης (60′ Μπέκος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τζήνας, Ιωαννίδης (74′ Πάτσης), Κορακιανίτης, Καμπουρούδης, Μίκο, Αντζέλι, Τσερέκοφ (74′ Δαυϊδής), Σωτηρόπουλος (46′ Καμαριάρης), Μαχαίρας, Ζώτος (70′ Πολυμερόπουλος), Καλαμάρης (46’Γρηγορόπουλος).

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button