ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Υπάρχει κάτι που θέλω να “τσατίσει” τους παίκτες μου”!

Την δίψα και την πείνα που έχει μέσα του εξέφρασε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής στις πρώτες του δηλώσεις που παραχώρησε στους εκπροσώπους Τύπου λίγο πριν πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα στου Ρέντη.

Ο 57χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε πως είναι ώρα για δουλειά και όχι για πολλά λόγια, λέγοντας παράλληλα πως υπάρχει κάτι που τον “τσαντίζει” και αυτό το κάτι πρέπει να “τσατίσει” και τους παίκτες του!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δυσκολίες σε ένα σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, πάντα υπάρχουν. Δεν ξέρω αν είναι πιο δύσκολη αυτή η φορά από τις προηγούμενες. Το μόνο που ξέρω είναι ότι υπάρχει μεγάλη όρεξη και πείνα για να κατακτήσουμε τίτλους.

Σε καμία δουλειά δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι. Υπάρχει δουλειά και ο παράγοντας άνθρωπος και ψυχολογία. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια σε προβλήματα που έχουν υπάρξει. Εμείς πρέπει να τα κοιτάξουμε και πολύ γρήγορα να μπούμε στα παιχνίδια. Έχουμε ένα διάστημα 9 ημερών αλλά σήμερα προπονήθηκαν ήδη 10 παίκτες.

Σχετικά με το τί θα άλλαζε στην ομάδα και αν τα πράγματα άλλαξαν στου Ρέντη από την τελευταία φορά που πέρασε:

Είναι ολόιδια η διαδρομή. Από την στιγμή που μπήκα έχω εκπλαγεί! Είχα δει το βίντεο αλλά αυτό που είδα με έχει χαροποιήσει πάρα πολύ. Είναι δώρο Θεού να μπορεί κάποιος επαγγελματίας προπονητής η παίκτης να δουλεύει σε αυτές τις συνθήκες.

Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και ακόμα περισσότερο στις νίκες σε μεγάλα παιχνίδια. Υπάρχει κάτι που μας έχει πειράξει και εμένα με “τσατίζει” ένα συγκεκριμένο πράγμα και πρέπει να “τσατιστούν” και οι παίκτες!

Ο Ολυμπιακός είναι συνυφασμένη ομάδα με τίτλους, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν μας αρέσει να κερδίζουμε Κύπελλα. Θέλουμε να κερδίζουμε ακόμα και στην προπόνηση. Από την 1η Απριλίου μέχρι τον Μάιο έχουμε μία σειρά συνεχόμενων αγώνων. Θα δούμε πως θα αξιοποιήσουμε τους παίκτες διότι για εμάς μετράει μόνο η νίκη και τίποτα άλλο.

Ποια ήταν η αντίδρασή του όταν του ζητήθηκε να αναλάβει και πάλι τον Ολυμπιακό:

Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ. Είναι ευτυχία για κάθε άνθρωπο που έχει μεγαλώσει με αυτή την ομάδα να την υπηρετεί. Δώρο Θεού για έναν επαγγελματία να ασχοληθεί με την ομάδα που αγαπούσε. Αυτό που μετράει και για μένα είναι να είμαι καλός σαν επαγγελματίας και να πετύχω πράγματα με την ομάδα. Το τόνισα και στους παίκτες. Αυτό που νιώθω μέσα μου είναι μία ατέλειωτη δίψα και πείνα για νίκες και τίτλους.

Το μήνυμα του στον κόσμο:

Ο κόσμος του Ολυμπιακού διαχρονικά ξέρει να στηρίζει στα δύσκολα. Αυτό περιμένουμε γιατί κακά τα ψέματα, η συμπαράσταση χρειάζεται στις δύσκολες στιγμές. Το πιστεύω πως θα είναι δίπλα μας και εμείς πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε. Το μεταφέρουμε σε όλους. Αυτό είναι το μέλημα μας και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Ελπίζουμε στις 6 Μαϊου να έχουν τελειώσει όλα καλά και να χαμογελάμε!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button