ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπάρχεις, κι όσο υπάρχεις θα υπάρχουν!

590_c76f5a05cb798b43347fefb93054e21d

Σήμερα το πρωί κοιτάζοντας τα πρωτοσέλιδα έπεσε το μάτι μου πάνω σε μία συγκεκριμένη (την καταλαβαίνει κανείς στο λεπτό) η οποία για μία ακόμη φορά στην προσπάθειά της να πουλήσει κάνα φυλλαράκι παραπάνω μοστράρει το παρακάτω δημοσίευμα:

livesport

Ο Μπέντο έκοψε για κάποιο λογο τον Μάριν και μάλιστα του ζητάει να αλλάξει και κάτι. Ήταν τόσο μεγάλη η περιέργεια μου που σηκώθηκα και πήγα μέχρι το περίπτερο για να διαβάσω τι στο λύκο έγραφε εκει μέσα! Με μεγάλη μου έκπληξη, ο περιπτεράς, γνωστός “παλιός” Ολυμπιακός μόλις με είδε άρχισε να κουνάει τη συγκεκριμένη εφημερίδα και να μου λέει “ρε συ, τι λένε αυτοί εδώ”;

Και τι έλεγαν; Ο Μπέντο άφησε απ’ έξω από την αποστολή τον Μάριν επειδή… δυσανασχέτησε κατά την αλλαγή του με ΑΠΟΕΛ και Πανιώνιο!!!!! Ναι καλά διαβάσατε! Σχεδόν ένα μήνα μετά το ΑΠΟΕΛ κάποιοι θυμήθηκαν ότι ο Γερμανός δυσανασχέτησε στην αλλαγή του. ΟΚ να στο δώσω ρε εφημερίδα για το ΑΠΟΕΛ. Το παιχνίδι είχε ένταση, χάναμε, η μπάλα δεν έμπαινε γκολ, αλλά με τον Πανιώνιο τι έγινε ακριβώς; Γιατί δεν μας λες;

Να σου πω εγώ που είχα πάει στην Νέα Σμύρνη ως… “γιαλαντζί” Πανιώνιος και άκουγα να βρίζουν επί 90 λεπτά τον Ολυμπιακό, τον Πειραιά, μάνες, πατέρες, τα Θεία και ότι βάζει ο νους σας!

Ο Μάριν στην αλλαγή του στην Νεα Σμύρνη δεν είπε τίποτα! Ημουν από πάνω από τον πάγκο, και δεν είπε τίποτα! Κρατήστε το αυτό. Όχι ότι ο Ολυμπιακός δίνει 10 μάτς σε 2 βδομάδες και είναι απαραίτητες κάποιες ανάσες στον Γερμανό, αλλά ότι ο Μπέντο του ήρθε να κάνει τον τιμωρήσει για παραδειγματισμό σε έναν αγώνα μεγάλης σημασίας για τη συνέχεια στην Ευρώπη! Έλεος!

Τι να πούμε άλλο; Έτσι, θεματάκια να βρίσκουμε να βγαίνει το μεροκάματο. Αλλά θα μου πείτε που να πουλήσει ο… Στραπατσόνης η ο Κετσπάγιας όταν ο άλλος πάει και τον βλέπει στο γήπεδο να σέρνεται. Οι υπόλοιποι διαβάζοντας κάτι “στραβό” του Ολυμπιακού την βρίσκουν. Είναι το φετίχ τους ρε αδερφέ. Με άλλα λόγια, Θρύλε, υπάρχεις κι όσο υπάρχεις θα υπάρχουν!

Κατά τα άλλα, ευχαριστώ τον περιπτερά της γειτονιάς μου, τον κυρ-Απόστολο που δεν μου πήρε και το ευρώ για να διαβάσω αυτό το κομμάτι! Καλύτερα να το πιω καφέ απόψε στο ΝΑΟ!!!

Με εκτίμηση,

o-ippotis

Σχετικά Άρθρα

Back to top button