ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Γραμμένος»

Ξεκάθαρος κι απόλυτα κατηγορηματικός για την … σχέση που συνδέει τον Πρόεδρο της ΕΠΟ με την ομάδα του Ιβάν Σαββίδη παρουσιάστηκε ο Γιάννης Βρέντζος.

 

Τίποτε δεν αφήνουν στον Ολυμπιακό να πέσει … κάτω αναφορικά με το «βρώμικο» παρασκήνιο, που πολεμάει λυσσαλέα τους «ερυθρόλευκους» σε όλα τα επίπεδα

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, όπου ο Γιώργος Βασιλειάδης θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει σχετικά τις ομάδες για την πιθανότητa ποδοσφαρικού grexit, παρόντες ήταν ο Γιώργος Βασιλειάδης και οι εκπρόσωποι Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Εκεί ήταν, δηλαδή, ο Γιάννης Βρέντζος, ο Μηνάς Λυσάνδρου και ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Ο Υφυπουργός θέλησε να πάρει μια απάντηση από τις ομάδες αναφορικά με την κατάσταση και τι μπορεί να γίνει για να φτιάξουν τα πράγματα.

Ο Γιάννης Βρέντζος έσπευσε να πειτα πράγματα με την … σωστή τοςυ διάσταση Με αφορμή όλα όσα έχουν να κάνουν με την ηγεσία της ΕΠΟ, τον πρόεδρό της Βαγγέλη Γραμμένο και τον ΠΑΟΚ. Η φράση του μέλους του Δ.Σ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που την εκπροσώπησε στη συνάντηση με τον Υφυπουργό ήταν: «Ο Γραμμένος είναι υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!»

Στον Ολυμπιακό κανένας δεν ξεχνάει την δήλωση του Ιβάν Σαββίδη ότι ο Σπύρος Γραμμένος είναι «δικός του»

Με αφορμή την πλήρη ανυπαρξία, αλλά ακι την ολιγωρία που διέκρινε τις… ενέργειες της ΕΠΟ
είναι απόλυτα δικαιολογημένα να δημιουργούνται σκέψεις για ό,τι αναφέραμε και πρωτύτερα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button