ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τώρα κοιτάμε μόνο την πρόκριση!»

Το σύνθημα για τα …αστέρια των χρυσοφόρων ομίλων του Champions League έδωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Στον …έβδομο ουρανό πετούσε ο Παναγιώτης Ρέτσος λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Ριέκα, που βρήκε τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει επική ανατροπή και να αποκτά σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης για τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League

Ο διεθνής στόπερ των πρωταθλητών Ελλάδας στάθηκε στην αξία της νίκης, δίνοντας το έναυσμα για πρόκριση στον επαναληπτικό επί κροατικού εδάφους:

«Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για την ομάδα. Πήραμε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό, αλλά αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία. Μείναμε πίσω στο σκορ, τα καταφέραμε, ήταν σημαντικό ότι έμειναν και οι αντίπαλοι με δέκα παίκτες, τώρα κοιτάμε τη Λάρισα, και την Τρίτη πάμε για να πάρουμε την πρόκριση και να παίξουμε εκεί που πρέπει να βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Όλοι πιστεύουμε στην πρόκριση και εγώ και οι συμπαίκτες μου και όλος ο σύλλογος.

Θα πάμε εκεί για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν με επηρεάζει καθόλου, όλη η κουβέντα που γίνεται για την ενδεχόμενη μεταγραφή μου. Εγώ ανήκω στον Ολυμπιακό, εγώ κοιτάω μόνον να παίζω ποδόσφαιρο, τώρα κοιτάμε μόνο την πρόκριση και δεν κοιτάζω τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button