ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τριετές συμβόλαιο σε Χατζησαφί»

Σύμφωνα με αναφορές Μέσων ενημέρωσης του Ιράν ο Ολυμπιακός προσφέρει στον αριστερό μπακ του Πανιωνίου κλειστό τριετές συμβόλαιο.

 

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος την εφαρμογή του μεταγραφικού του πλάνου για την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου, προσδοκώντας στην τόνωση όλων των γραμμών του και κυρίως σε θέσεις – κλειδιά όπου έχει εντοπιστεί η ανάγκη άμεσης ενδυνάμωσης.

Ο Εχσάν Χατζησαφί φαίνεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας για το αριστερό άκρο της άμυνας, ώστε να πλαισιώσει τον Λεονάρντο Κούτρη, που έχει τραβήξει όλο το …κουπί στη διάρκεια της φετινής περιόδου

Με τους συμπατριώτες του να αποκαλύπτουν πως υπάρχει απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον διεθνή Ιρανό αριστερό μπακ του Πανιωνίου  για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με συνολικές απολαβές που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα μάλιστα με Μέσα ενημέρωσης του Ιράν, τονίζεται ότι τροχοπέδη στην υπόθεση φαίνεται να αποτελεί το γεγoνός ότι ο Χατζησαφί καταλαμβάνει θέση μη κοινοτικού. Κάτι το οποίο πάντως ενδέχεται να επιλυθεί εύκολα, λόγω και της διαφαινόμενης αποχώρησης του Εμμάνουελ Εμενίκε από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button