ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τριετές συμβόλαιο με Σπαλ ο Κασάμι»

Στην ιταλική ομάδα θα υπογράψει ο διεθνής Ελβετός μέσος του Ολυμπιακού σύμφωνα με αναφορές Μέσων ενημέρωσης της γειτονικής χώρας.

 

Τις τελευταίες του ημέρες στον Ολυμπιακό φαίνεται να βιώνει πλέον ο Παϊτίμ Κασάμι, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα αναφέρουν ιταλικά Μέσα ενημέρωσης.

Ο 25χρονος διεθνής Ελβετός μέσος, ο οποίος δεν λογίζεται στα αγωνιστικά πλάνα του Μπέσνικ Χάσι, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στα γήπεδα της γειτονικής χώρας για λογαριασμό της Σπαλ μετά το πέρασμά του από τις Λάτσιο και Παλέρμο.

Για να είμαστε πιο σαφείς, ο ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αναφέρει ότι ο Ελβετός μέσος θα μείνει ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους» και θα υπογράψει κλειστό τριετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα.

«Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στον άξονα και μετά από τον Χάλφρεντσον, τώρα ακολουθεί το χτύπημα με Κασάμι. Ο Ελβετός μέσος μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε ακόμα συμβόλαιο για έναν χρόνο και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Σπαλ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντι Μάρτζιο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button