Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τριάρες» σε Πλατανιά και Βέροια (Videos)

olympiacos

 

Πέρυσι τέτοια ημέρα ο Ολυμπαικός επικρατούσε 3-1 του Πλατανιά στον Ναό και πριν απο 18 χρόνια με 3-0 εκτός έδρας της Βέροιας,

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με δύο ευρείς νίκες απέναντι σε Πλατανιά και Βέροια αντίστοιχα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη η σημερινή ημερομηνία για τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, σαν σήμερα πέρυσι ο Θρύλος επικρατούς 3-1 του Πλατανιά στο Ναό στο πλαίσο της τρίτης αγωνισττκής πανηγυρίζοντας την ισάριθμη νίκη του στην ξέφρενη πορεία τουγια την κατάκτηση του γρηγορότερου πρωταθλήματος στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λίγες ημέρες πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα κόντρα στηνπανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου στη  φάση των ομίλων του Champions League, ο Ολυμπιακός έφτασε με εμφατικό τρόπο στην νίκη.

Τα γκολ είχαν σημειώσει οι Τσόρι Ντομίνγκες (12’) Ντουρμάζ (52’ ) και Αρτούρ Μαζουακού (59’)

11460

 

 

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την Βέροια στην πρωτεύουσα στης Ημαθίας, μας φέρνει 18 χρόνια πίσω.

Στις 12 Σεπτεμβρίου του 1998 ο Θρύλος πενούσε σαν …σίφουνας από την πρωτεύουσα της Ημαθίας, σκορπωντας τον …τρόμο στους αντιπάλους του!

Ήταν η τρίτη αγωνιστική και συγκεκριμένα τέσσερις μόλις ημέρες πριν το … ονειρικό (όπως αποδείχθηκε) 2-2 με την Πόρτο στα «Ντας Άντας», με τους ερυθρόλευκους] να κάνουν … πλάκα στην Βέροια.

Ο Θρύλος, που ήταν διαστημικός στο πρώτο μέρος άνοιξε το σκορ στο 15′ με τον Καραπιάλη, στο 38′ ο Λουτσιάνο έκανε το 0-2, ενώ το τελικό 0-3 έγινε από τον Οφορίκουε στο 44′.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button