Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τριάρα» στον ΠΑΣ στην Ρόδο! (Video)

Σαν σήμερα το 2000 ο Ολυμπιακός είχε  επικρατήσει στο «σμαραγδένιοι» νησί της ομάδας των Ιωαννίνων με 3-1 συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του προς τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο.

Με μία απίστευτη συγκυρία με την τωρινή ομάδα συνδέεται ημερολογιακά η σημερινή ημερομηνία για τον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται 17 χρόνια από την ημέρα όπου ο Θρύλος με τον Τάκη Λεμονή στις πρώτες του εβδομάδες της προπονητικής του θητείας στην άκρη του πάγκου του επιβλήθηκε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στην «ουδέτερη» λόγω τιμωρίας Ρόδο και συνέχισε τη ξέφρενη πορεία του προς την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματος

Συγκυρία, που όλοι στον Θρύλο επιθυμούν όσο τίποτα να επαναληφθεί σήμερα κόντρα τον ίδιο ακριβώς αντίπαλο στον Ναό, ώστε ο Αυτοκράτορας να αναδειχθεί πρωταθλητής χειμώνα!

Σ’ εκείνο το ματς που είχε διεξαχθεί στο «σμαραγδένιο» νησί ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 24’ με διαγώνιο σουτ του Αλέξη Αλεξανδρή, ενώ στο 30’ η κεφαλιά του Πίτερ Οφορίκουε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ράντου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε προσωρινά στο 54’ με σουτ του Έλντερ, αλλά η συνέχεια ανήκε εξ’ ολοκλήρου στον Ολυμπιακό.

Στο 59’ ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, για να έρθει ο Γρηγόρης Γεωργάτος με σουτ – οβίδα στο 83’ να διαμορφώσει το τελικό 3-1

Σας θυμηθούμε τις καλύτερες φάσεις εκείνης της αναμέτρησης στο παρακάτω video

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button