ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τρελοκομείο» το Παπαστράτειο! (Videos)

 

mes

 

Βροντερό “παρών” προετοιμάζονται να δώσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στις εξέδρες του κολυμβητηρίου του Πειραιά στην αυριανή ευρωπαίκή πρεμιέρα με την Μπρέσια.

 

Στους ρυθμούς της αυριανής ευρωπαϊκής πρεμιέρας του Ολυμπιακού στο πόλο ζουν και ανπνέουν οι πιστοί οπαδοί των νταμπλούχων Ελλάδας!

Ο Θρύλος φιλοξενεί την Μπρεσια στις 18:30 το απόγευμα της Τετάρτης (30/11) στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του LEN Champions League και θα χρειαστεί την συγκλονιστική συμπαράσταση του απίστευτου κόσμου του, ώστε να μπει με το «δεξί» στις υποχρεώσεις του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το γεγονός ότι η εβδομάδα που διανύουμε, είναι από τις … ήρεμες από πλευράς εντός έδρας αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη για τον Ολυμπιακό σε όλα τα αθλήματα, αποτελεί ένα ακόμη λόγο, ώστε η συγκεκριμένη αναμέτρηση να προσελκύσει τον κόσμο να γεμίσει κάθε γωνιά του κολυμβητηρίου «Πέτρος Καπαγέρωφ» και να αποτελέσει τον έξτρα παίκτη της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου.

O λαός του Θρύλου θα δώσει ξανά βροντερό παρών, ώστε να σπρώξει τον Αυτοκράτορα προς την πρώτη του νίκη στις φετινές ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Με φόντο το Final-4  της Βουδαπέστης. Εκεί, όπου ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να επιστρέψει στην κορυφή του ευρωπαϊκού πόλο μετά από διάστημα 15 ετών!

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button