ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τραμπζονσπόρ για Κάταϊ και Ιμπάνιεθ»

katai

Για ενδιαφέρον της ομάδας της Τραπεζούντας για τους δύο απίκτες του Ερυθρού Αστέρα κάνουν λόγο τουρκικά Μέσα ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Για έντονο ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ προς τους Αλεξάνταρ Κάται και Λουίς Ιμπάνιεθ κάνουν λόγο τουρκικά Μέσα ενημέρωσης.

Όπως τονίζουν οι γείτονες, οι δύο παραπάνω παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας έχουν …συνδεθεί άρρηκτα με τον Ολυμπιακό, φέρονται να απασχολούν έντονα την ομάδα της Τραπεζούντας.

Ο μεν Κάται ανήκε στους πρωταθλητές Ελλάδας για μία τετραετία (2011-20150, αγωνιζόμενος, ωστ΄σο συνεχώς με τη μορφή δανεισμού σε αρκετούς συλλόγους (Λεβαδειακός, Πλατανιάς, ΟΦΚ Βελιγραδίου και Ερυθρό Αστέρα), φαίνεται να έχει βρει στον Ερυθρό Αστέρα την ….ποδοσφαιρική του Ιθάκη, αφού τη σεζόν, που μας πέρασε, είχε να επιδείξει απολογισμό 22 τερμάτων και 10 ασίστ στο 36 συνολικά εμφανίσεις!

Όσον αφορά τον Λουίς Ιμπάνιεθ, πριν λίγο καιρό δημοσιεύματα τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και ξεχωρίζει για τις ικανότητές του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button