Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τρέχει» με 115 ο Θρύλος!

Την 115η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του σε ματς της κανονικής περιόδου στην Α1 πέτυχε ο Ολυμπιακός με το εμφατικό 85-62 επί του Κόροιβου.

 

Με εμφατικό τρόπο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις επίσημες αγωνισιτκές του υποχρεώσεις για τον δεύτερο καθοριστικό γύρο της Basket League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αποδίδοντας ολοκληρωτικό μπάσκετ επικράτησαν του Κόροιβου με 85-62 στο ΣΕΦ και πανηγύρισαν αισίως τη 14η διαδοχική τους νίκη στην φετινή Α1.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου επέβαλαν για ακόμη μία φορά τον …νόμο τους ΣΕΦ διευρύνοντας το εκπληκτικό ρεκόρ, που έχουν δημιουργήσει και τους θέλει να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα για 115η διαδοχική φορά σε ματς της κανονικής περιόδου στο «παλατάκι» του Φαλήρου!

Μάλιστα, με την ευρεία νίκη κόντρα στο  συγκρότημα του Ντίνου Καλαμπάκου οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν το αήττητο για διάστημα οκτώ ετών κι έντεκα μηνών…

Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που είχε βρει τον Ολυμπιακό να γνωρίζει την ήττα στο ΣΕΦ σε παιχνίδι κανονικής περιόδου ήταν στις 17 Φεβρουαρίου του μακρινού 2008, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί από τον ΠΑΟ με 64-82…

Έκτοτε, ο Θρύλος αναγκάζει τους αντιπάλους του να φεύγουν με σκυμμένα τα κεφάλια από το παρκέ στου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας σε ματς κανονικής σεζόν!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button