Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τρέχει» με 100+9 ο Θρύλος!

14671339_10210594667963641_8511840820050972015_n

Την 109η συνεχόμενη νίκη τους σε εντός έδρας ματς κανονικής περιόδου πανηγύρισαν οι πρωταθλητές Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με τρόπο ονειρικό, μάγκικο και πειραιώτικο ο Ολυμπιακός άνοιξε το .. γαϊτανάκι των φετινών του αναμετρήσεων στην Α1 απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας παραδίδοντας μαθήματα σύγχρονου μπάκετ, διέλυσαν τους «πράσινους» με το εκκωφαντικό 88-63 και φρόντισαν με το … καλησπέρα να θέσουν τις βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου, η οποία χαρίζει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των πλέι – οφ που θα κρίνουν τον φετινό τίτλο.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου επέβαλαν για ακόμη μία φορά τον …νόμο τους ΣΕΦ διευρύνοντας το εκπληκτικό ρεκόρ, που έχουν δημιουργήσει και τους θέλει να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα για 109η διαδοχική φορά σε ματς της κανονικής περιόδου στο «παλατάκι» του Φαλήρου!

Και για τους λάτρεις της στιτικής, αξίζει να σημειώσουμε., ότι αυτή η ήταν η ένατη συνεχόμενη νίκη του Θρύλου απέναντι στους «πράσινους» σε παιχνίδια της κανονικής σεζόν. Ένα ρεκόρ, το οποίο δεν έχει πετύχει ξανά από καταβολής της Α1.

Ο Ολυμπιακός που ήταν απολαυστικός, διαστημικός, μα πάνω απ’ όλα αποτελεσματικός ξεπέρασαν ένα αήττητο σερί οκτώ ετών και οκτώ μηνών (!) (σ.σ. για να ακριβολογούμε 104 μηνών), στο οποίο έχουν να επιδείξουν ένα αήττητο σερί στο ΣΕΦ σε ματς κανονικής περιόδου

Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που είχε βρει τον Ολυμπιακό να γνωρίζει την ήττα στο Φάληρο σε παιχνίδι κανονικής περιόδου ήταν στις 17 Φεβρουαρίου του μακρινού 2008, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί από τον ΠΑΟ με 64-82…

Έκτοτε, ο Θρύλος αναγκάζει τους αντιπάλους του να φεύγουν με σκυμμένα τα κεφάλια από το παρκέ στου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button