Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τρέχαμε περισσότερο στον αιφνιδιασμό»

tomic

Στους λόγους, που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην άνετη επικράτηση απέναντι στην Αρμάνι αναφέρθηκε ο Μίλαν Τόμιτς.

 

Στις ιδιαιτερότητες που έκρυβε για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι απέναντι στην πολύ ανταγωνισιτκή Αρμάνι, αναφέρθηκε ο Μίλαν Τόμιτς. Ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου εστίας εστην έφεση των  πτρωταθλητών Ελλάδας να τρέξουν στο ανοικτό γήπεδο, ώστε να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για αιφνιδιασμούς

«Από την αρχή περιμέναμε να είναι δύσκολο το παιχνίδι, η Αρμάνι έχει έμπειρους και καλούς παίκτες. Στην τρίτη περίοδο μειώσαμε τα λάθη μας και βάλαμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Διαβάσαμε την άμυνα, γιατί στο πρώτο και το δεύτερο δεκάλεπτο μας ανάγκασαν να πάμε την μπάλα προς τα έξω. Στο δεύτερο  μέρος βελτιωθήκαμε και η διαφορά πήγε στους 15 πόντους.

«Βάλαμε 91 πόντους, πιστεύω ότι τρέχαμε περισσότερο στον αιφνιδιασμό. Οφείλεται αυτό το σκορ στο τρανζίσιον και στην καλή άμυνα, αλλά και στα ριμπάουντ. Τα επιθετικά… Πήραμε 17 και είχαμε δεύτερο σουτ στην επίθεση».

Καταλήγοντας ο Τόμιτς αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Ευρωλίγκας. «Όλοι ξέρουμε το πρόγραμμα, είναι δύσκολο, δεν είναι καινούργιο, είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό και έτσι είναι η Ευρωλίγκα φέτος και οφείλουμε να τα καταφέρουμε».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button