ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τρένο» ο Αυτοκράτορας της Ευρώπης!

Ψυχωμένος ο Ολυμπιακός θριάμβευσε και στην Βουδαπέστη της OSC  με 8-7 διευρύνοντας την εκπληκτική του κούρσα προς την κορυφή του ευρωπαικού πόλο.

 

Την ξέφρενη και ασταμάτητη κούρσα του προς την επιστορφή του στην κορυφή του ευρωπαϊκού πόλο συνέχισε ακάθεκτος ο Ολυμπιακός!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιδεικνύοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα κι έχοντα ςγια ακόμη μία φορά σε καταπληκτική βραδιά τον Γιόζιπ Πάβιτς, που πραγματοιοίησε σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων, έφυγαν θριαμβευτές από την Βουσδαπέστη με 7-8 επί της OSC  ζευγάρωνοντας τις επιτυχίες του απέναντι στην πανίσχυρη ουγγρική ομάδα. Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα του Θόδωρή Βλάχου να διευρύνει την αήττητη κούρσα της στον όμιλο και να προηγείται με 16 πόντους έπειτα από έξι αγωνιστικές με εντυπωσιακό απολογισμό πέντε νικών και μίας μόλις ισοπαλίας!

Με κεκτημένη ταχύτητα!

Ο Θρύλος μπήκε φουριόζος στο πρώτο οκτάλεπτο ,και με δύο γρήγορα τέρματα των Ντόσκα και Μπούσλιε προηγήθηκε 0-2 στο πρώτο τρίλεπτο βάζοντας από πολύ νωρίς τους δικούς του νόμους στο ματς!

Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά σε 1-2, αλλά δύο υπέροχα τέρματα του Γιάννη Φουντούλη, έφεραν μπροστά τον Ολυμπιακό με 1-4, σκορ, που ήταν το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο.

Ο Θρύλος συνέχισε να παίζει καταπληκτική άμυνα, μέσα από την οποία έβρισκε ρυθμό «στραγγαλίζοντας» κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων να ξαναμπούν στην διεκδίκηση του αγώνα,.

Ο Μυλωνάκης με ωράιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 1-5 , με την ουγγρική ομάδα να μειώνει σε 5-2 με τον Σέμαρ στον παίκτη παραπάνω.

Ο Ολυμπαικός ξαναπήρε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στο 15’ με γκολάρα του Μουρίκη (2-6), για να μειώσουν οι γηπεδούχοι σε 3-6, που ήταν και το τλεικό του δευτέρου οκταλέπτου.

«Κόλλησε» επιθετικά κι έδωσε δικαιώματα…

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός παρουσίασε επιθειτκό πρόβλημα επιτρέποντας στους γηπεδούχους να μειώσουν σε 5-6 με τους Ζαλάσκι , για να φτάσουνς την ισοφάριση σε 6-6 στις αρχές του τετάρτου οκταλεπτου, ξαναμπάινοντα ςγερά στην διεκδίκηση της νίκης.

«Μίλησε» ο Γεννηδουνιάς!

Σε αυτότο σημείο «μίλησε η καρδιά ακι το μυαλό των πακτών του Θοδωρή Βλάχου, αλλά ακι το ταλέντο του Γεννηδουνιά.

Με δύο υπέροχα τέρματα του νεαρού περιφερειακού ο Ολυμπαικός πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων (6-8) 1’25’’ για το τέλος, θέτοντα ςτις βάσις της σπουδαίας τους νίκη. Οι Ούγγροι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν για το τελικό 7-8.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 2-0, 2-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φουντούλης 2, Γεννηδουνιάς 2, Μπούσλιε, Μυλωνάκης, Ντόσκας, Μουρίκης.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button