ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τρένο» οι Νέοι

Εντυπωσιακή η Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε πανεύκολα 3-0 του Πλατανιά στο Ρέντη και συνέχισε την αήττητη κούρσα της για τον φετινό τίτλο.

 

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να σταματήσει την ξέφρενη και αήττητη κούρσα της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού προς τον τίτλο

Οι πιτσιρικάδες του Βασίλη Βούζα παρόντος του προπονητή της επαγγελματικής ομάδας Τάκη Λεμονή και του Διευθυντή Ακαδημίας Κυριάκου Καραταίδη, επικράτησαν με χαρακτηριστική ευκολία του Πλατανιά με 3-0 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την 26η αγωνιστική κι έδωσαν συνέχεια στη καταπληκτική τους πορεία

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μετά από 24 αγώνες στη διοργάνωση έχει 66 πόντους έναντι 56 του δεύτερου Παναθηναϊκού ο οποίος έχει 25 αγώνες και θέλει πλέον 5 βαθμούς στα τελευταία έξι παιχνίδια της για να “σφραγίσει” και μαθηματικά την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου Πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός φυσικά και είναι αήττητος στη διοργάνωση έχοντας 21 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς κι αφού στο 30’ είχε σπουδαία ευκαιρία με τον Γιάννη Βάρκα, άνοιξε το σκορ στο 43’ με τον Αργύρη Καμπετσή’. Ο Αντώνης Φουάσης βγάζει την σέντρα και ο Καμπετσής μέσα από την περιοχή με ωραία ενέργεια πέτυχε το 1-0

Στο 58′ ο Δημήτρης Νικολάου έπιασε την κεφαλιά για να σταματήσει η μπάλα στο δοκάρι!

Οι «ερυθρόλευκλοι» ζευγάρωσαν τα τέρματά τους στο 79’ με τον Γιώργο Ξύδα ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε»  το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κώστας Κιρτζιαλίδης με σουτ Σστο 89’, μετά από ασίστ του Βάρκα, πετυχαίνει και το 3ο γκολ του Ολυμπιακού. Στο 91′ ο Νίκος Πέιος ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Σκουλουδάκη και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ρουσάκης αλλά ο Αγγελόπουλος αποκρούει το χτύπημα και διατηρεί το 3-0.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μετά από τον αγώνα δήλωσε: “Είχαμε μια δύσκολη αποστολή σήμερα αφού ο Πλατανιάς είναι καλή και δυνατή ομάδα. Με υπομονή όμως και με πλάνο πήραμε τη νίκη και φτάσαμε πιο κοντά στο στόχο μας. Έχουμε εξασφαλίσει πλέον μια διαφορά ασφαλείας από τον 2ο Παναθηναϊκό αλλά ο στόχος μας είναι να πετύχουμε μόνο νίκες έως το τέλος. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και όλα τα παιδιά πρέπει να είναι έτοιμα σε κάθε αγώνα για να βοηθήσουν την ομάδα αλλά και τους εαυτούς τους”.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Κουγιός (76′ Κιρτζιαλίδης), Φουάσης, Νικολάου, Τόλι, Ξενιτίδης, Βάρκας, Πλέγας (82′ Πέιος), Καμπετσής, Μεγαρίτης, Βρουσάι (71′ Ξυδάς)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κασωτάκης, Ουές (64′ Παπαδάκης), Βασιλάκης, Φούφλια, Λάμτσε, Ζίκο (82′ Τσακμάκης), Ρουσάκης, Παπανικολάου, Καμπόσος, Σκουλουδάκης, Τσατσαρώνης (35′ Μαθιουδάκης)

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button