ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τρένο» οι Νέοι!

Την αήττητη κούρσα τους προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου διεύρυνε η Κ-20 του Ολυμπιακού επικρατώντας άνετα με 2-0 της Λάρισας.

 

Με το ίδιο ακριβώς σκορ, όπου επιβλήθηκε η επαγγελμαιτκή ομάδα του Ολυμπαικού της Λάρισας το βράδυ του Σαββάτου στον Ναό (2-0) επικράτησε και η ομάδα Νέων των Θεσσαλών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, την Κυριακή!

Μία νίκη, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στο νεανικό συγκρότημα του Βασίλη Βούζα να διευρύνει την αήττητη κούρσα της προς την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος, δεδομένου ότι σε 18  αγώνες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να επιδείξουν το αξιομνημόνευτο ρεκόρ των 16 νικών και δύο μόλις ισοπαλιών.

Φυσικά είναι στην πρώτη θέση και στο +6 από τον 2ο Παναθηναϊκό που έχει δώσει και έναν αγώνα περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός εισήλθε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πίεσε από τα πλάγια, και άνοιξε το σκορ στο 33, αφού είχαν προηγηθεί ευκαιρίες με τον Κηπουρό και τον Καμπετσή στο πρώτο ημίωρο. Το 1-0 σημείωσε ο Καμπετσής με σουτ μετά από πάσα του Πανάγου ενώ στο 39′ ο Κηπουρός αλλάζει την μπάλα με τον Βρουσάι και έπειτα την στέλνει στον Πλέγα ο οποίος πετυχαίνει με σουτ το 2-0. Στο 36′ ο Βρουσάι δεν ευτύχησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε αλλάγές από την αρχή, συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Πανάγου, Φουάσης, Νικολάου (63′ Γιανναράκης), Λάμπρου, Πλέγας, Μανθάτης (46′ Αντωνόπουλος), Μεγαρίτης, Καμπετσής (82′ Τσιλίκης), Κηπουρός, Βρουσάι.

ΑΕΛ: Κουτογλίδης, Κυρίτσης Γ., Αναγνώστης, Καλούσης, Καραδούλης, Χατζής, Μακρής (77′ λ. τρ. Τσιούτσιας), Καλφούτζος, Κυρίτσης Θ., Μαστακούλης, Νούσιος (75′ Χέκα).

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button