ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τρένο» οι Νέοι!

Την αήττητη κούρσα της προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου συνέχισε ακάθεκτη η Κ-20 του Ολυμπιακού θριαμβεύοντας στην Βέροια της τοπικής ομάδας με 2-0.

 

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να σταματήσει την ξέφρενη κούρσα της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος!

Οι πιτσιρικάδες του Βασίλη Βούζα αποδίδοντας εξαιρετικά, επιβλήθηκαν στην Βέροια της τοπικής ομάδας με 2-0 και διεύρυναν την αήττητη κούρσα τους προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από 16 αγωνιστικές έχουν να επιδείξουν απολογισμό 14 νικών και 2 μόλις ισοπαλιών, γεγονός που τους έχει φέρει ολομόναχουε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 44 πόντους στο ενεργητικό τους

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 71’  όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Κηπουρού, Κηπουρός η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή και η κεφαλιά του Μάριου Βρουσάι, αφού η μπάλα βρήκε και σε παίκτη των γηπεδούχων, κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Γιάννης Βάρκας στο 93’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  ​Αγγελόπουλος, Τόλι, Λάμπρου, Φουάσης, Πανάγου, Πέιος, Μεγαρίτης, Κηπουρός (81′ Ξενιτίδης), Βρουσάι, Κωστανάσιος (68′ Αντωνόπουλος), Καμπετσής (61′ Βάρκας).

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button