ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το TOP-10 των ασίστ του Σπανούλη! (Video)

Απολαύστε τις δέκα κορυφαίες ασίστ του αρχηγού του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, όπως προκύπτουν από την επίσημη ιστοσελίδα της κορυφαίας Διασυλλογικής Διοργάνωσης.

 

Μία ακόμη τεράστια προσωπική διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Βασίλης Σπανούλης το απόγευμα της Παρασκευής. Ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης του Ολυμπιακού έγινε ο πρώτος παίκτης στην Ευρωλίγκα στον τομέα των ασίστ ξεπερνώντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Ο πολύπειρος γκαρντ των «ερυθρολεύκων» να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η EuroLeague δεν έμεινε ασυγκίνητη από το επίτευγμα του αρχηγού των Πειραιωτών, δημιουργώντας ένα βίντεο με τις δέκα καλύτερες ασίστ του με την κόκκινη φανέλα.

Βέβαια, στην κορυφαία δεκάδα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η κορυφαία ασίστ της ιστορίας, η οποία … προσμετρήθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες στην στατιστική υπηρεσία της Ευρωλίγκα.

Φυσικά κι αναφερόμαστε σ αυτή του αρχηγού στον αξέχαστο τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2012 με αποδέκτη τον Γιώργο Πρίντεζη να «σκοτώνει» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button